kobus Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 przed chwilka kupilem nowy wiatraczek MINTEK (czy cos dokladnie na nazwe nie patrzalem) i jest on łożyskowy:P tylko ja nie wiem co to znaczy aha i kupilem go za 40zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Moze by tak wiecej szczegolow? Jaki model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 zgaduję że to titan z nalepką mint'a - jeśli to ten to do durnia 800 styknie bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 zgaduję że to titan z nalepką mint'a - jeśli to ten to do durnia 800 styknie bez problemów.Niestety jestes w bledzie. Te MINty to tylko niudolne podrobki TITANA - na licencji,ale w ogole praktycznie nia maja wyszlifowanego spodu (sa jak tarka) Zreszta przed sekunda o tym pisalem w innym poscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 owszem widziałem to :) chodziło mi o to że na podst. ceny i napisu zgaduję co jest co, to co po myślniku to tylko komentarz. ps. czy z każdym egzemplarzem tego mint'a jest tak źle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 przeciez moj wiatrak jest ql chodzi wspaniale co od niego chcecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 owszem widziałem to :) chodziło mi o to że na podst. ceny i napisu zgaduję co jest co, to co po myślniku to tylko komentarz. ps. czy z każdym egzemplarzem tego mint'a jest tak źle ?Z tego co widzialem w sklepie znajomka i na gieldzie oraz w Boxach naszych polskich z AMD to tak niestety jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 MINT ma spod gladki jak pupa niemowlaka,identyczny jak TITAN,tylko naklejka inna i paste zwykla daja wiem bo mam,spod to lustro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 przeciez moj wiatrak jest ql chodzi wspaniale co od niego chcecie?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: podaj model albo strzel photo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...