vicks Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Szukam taniego rozwiązania do grania w HD na X360, nie mam miejsca w pokoju na 3 urządzenia (komputer, telewizor, stanowisko do X360;), więc w grę wchodzą dwa rozwiązania: 1) wspólny monitor dla x-a i pc, musi być panoramiczny i nie wyższy niż 47cm (24" już nie wejdzie do biurka, mam nadbudówkę), czy istnieje jakaś przejściówka, przełącznik która umożliwiałaby płynne przełączanie pomiędzy włączonymi tymi dwoma urządzeniami? 2) wyrzucenie mojego starego elemisa :D i kupienie Sony GDM-W900 panorama 24" fullHD, do tego zewnętrzny tuner telewizyjny, tylko pytanie jaki? ja wymagam tylko pilota, jaki model tunera polecacie? czy jakośc telewizji z kablówki będzie dobra, nie będzie za bardzo widać niedoskonałości obrazu telewizyjnego na takim monitorze? generalnie nie zamierzam wydać więcej niż 500zł, sprzęt raczej używany, wszelkie LCD odpadają od razu Edytowane 7 Lipca 2007 przez vicks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...