Skocz do zawartości
Dandek

Be Quiet Dark Power 530 W

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

w kompie mam big typhoona wentyl na 7 V wiec nieslyszalny

noiseblockera tez 7V wiec nieslyszalny...

Papst 80 tez na 7 V - nieslyszalny

wszystkie wentyle nie slychac... dopiero z odleglosci okolo 25 cm

a WENTYLATOR W ZASILACZU slychac z 5 m !!!!

jest to nie do zniesienia....

dysl mi halasuje strasznie.. ale pracuje nad tym.. ale co wyprawia ten BE QUIET to porazka

ma on niecale 2 miesiace... wiec nie ma mowy o zatarciu...

czego to moze byc wina ??? pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam be quiet dark power pro 530w i u mnie jest nieslyszalny przy wszystkim skreconym na 7v, slysze go dopiero nocką po wylaczeniu kompa jak sie ecasso odpala ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja również posiadam ten zasilacz i mam podobny problem. po około 2 dniach użytkowania zaczął głośniej chodzić lecz nie na tyle żeby było to tak uciążliwe ale ciekaw jestem dalaczego najpierw chodził cicho a póżniej zaczął chłasować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze jakas trefna seria czy jak? wczesniej mialem przez tydzien tagana bodajze u15 (pierwsza seria z easycon) i w porownianiu z be quiet tagan to suszarka, nawet stary poczciwy chieftec df 402 byl od niego cichszy i grzal sie mniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. "Problem" z nadmierna predkoscia wentylatora w zasiłce rozwiazany :D Wczoraj i dzis kombinowałem az sie udało. Najpierw podłączyłem kabelek odchodzący od zasiłki do SysFan na mobo i bylo to samo, potem zamiast CpuFana i dalej problem. Ostatecznie podlaczylem do AUXFan na mobo i nie dosc ze mam monitoring obrotow to jeszcze zasilka nie przyspiesza przy wlaczaniu gier itp :) pozdro (PS. Zajebiscie cichy jest ten zasilacz)

Edytowane przez Symbian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi