Dandek Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam w kompie mam big typhoona wentyl na 7 V wiec nieslyszalny noiseblockera tez 7V wiec nieslyszalny... Papst 80 tez na 7 V - nieslyszalny wszystkie wentyle nie slychac... dopiero z odleglosci okolo 25 cm a WENTYLATOR W ZASILACZU slychac z 5 m !!!! jest to nie do zniesienia.... dysl mi halasuje strasznie.. ale pracuje nad tym.. ale co wyprawia ten BE QUIET to porazka ma on niecale 2 miesiace... wiec nie ma mowy o zatarciu... czego to moze byc wina ??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Albo nawalił regulator obrotów albo łożysko w wentylatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 mam ten sam zasilacz, u mnie tez jest najgłośniejszy, ale nie aż tak jak piszesz, ja tylko czekam, aż mi się gwara skończy i wymieniam go na papsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 mam be quiet dark power pro 530w i u mnie jest nieslyszalny przy wszystkim skreconym na 7v, slysze go dopiero nocką po wylaczeniu kompa jak sie ecasso odpala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasmmm Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 ja również posiadam ten zasilacz i mam podobny problem. po około 2 dniach użytkowania zaczął głośniej chodzić lecz nie na tyle żeby było to tak uciążliwe ale ciekaw jestem dalaczego najpierw chodził cicho a póżniej zaczął chłasować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 moze jakas trefna seria czy jak? wczesniej mialem przez tydzien tagana bodajze u15 (pierwsza seria z easycon) i w porownianiu z be quiet tagan to suszarka, nawet stary poczciwy chieftec df 402 byl od niego cichszy i grzal sie mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Ok. "Problem" z nadmierna predkoscia wentylatora w zasiłce rozwiazany :D Wczoraj i dzis kombinowałem az sie udało. Najpierw podłączyłem kabelek odchodzący od zasiłki do SysFan na mobo i bylo to samo, potem zamiast CpuFana i dalej problem. Ostatecznie podlaczylem do AUXFan na mobo i nie dosc ze mam monitoring obrotow to jeszcze zasilka nie przyspiesza przy wlaczaniu gier itp :) pozdro (PS. Zajebiscie cichy jest ten zasilacz) Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Symbian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...