PelzaK Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam :) Parę osób ongiś pytało cóż się kryje pod tajemniczym sloganem projekt woof woofer... no więc śpieszę aby przedstawić wczesną wersję testową, bardzo roboczą, raczej prototyp :D - zwłaszcza jeśli chodzi o elektronikę... Z tegoż powodu nie ma też pełnego opisu, być może wkrótce się pojawi. Na chwilę obecną jedynie filmik enjoy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 świetne, ale ja bym nie wytrzymał z takim kompanem, nie mógłbym się powstrzymać od śmiechu ';D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Śmiechowy :lol: Super Ci to wyszło, w następnej wersji zrób tak, aby przy słabszych basach słabiej kiwał (tzn. żeby już zaczynał od bardzo słabych tak leciutko leciutko aż do tak jak na filmiku) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Jaki jest koszt takiej zabawki ? I jakie są wymagania sprzętowe ?? chodzi mi o porty (lpt, com) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Niezły bling-bling łańcuch :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Ciekawy pomysł. Mam nadzieję, że już niedługo pojawi się więcej szczegółów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Jaki jest koszt takiej zabawki ? I jakie są wymagania sprzętowe ?? chodzi mi o porty (lpt, com) Pozdro koszty... nie licząc pieska... max 10 pln, wymagania sprzętowe jeszcze nie zdefiniowane... urządzenie albo będzie pobierać sygnał z wyjścia karty muzycznej, albo z wbudowanego mikrofonu.. Jako że zazwyczaj słucham na suchawkach to bardziej pasuje mi opcja z karty muzycznej... Pozostaje kwestia zasilania... czy zewnętrzny zasilacz czy pociagnąć z USB np... :) Ciekawy pomysł. Mam nadzieję, że już niedługo pojawi się więcej szczegółów.też mam taką nadzieję... :D Muszę tylko znaleźć nowe lokum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Cuda na kiju :D :-P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 nieeeee hahahahahhaahah :D:D gratuluje pmyslu :D czekam na wersje finalna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Swoją drogą wstydził byś się tak zwierzę męczyć. Ze ci na to żona pozwala. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Planujesz masowa produkcje takich pieskow ? (; Idealne dla dziewczyny sluchajacej techno :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Grejt Dżob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Swoją drogą wstydził byś się tak zwierzę męczyć. Ze ci na to żona pozwala. :mrgreen:a to nawet był jej piesek :D, a tam był... jest... podczas realizacji projektu nie ucierpiał żaden pies :lol: masowej produkcji nie planuję... chociaż kto wie... :). Może na allegro zacznę sprzedawać, bo już kilka rzeczy by się znalazło. Ino miejsca ni czasu nie mam na otwarcie fabryczki Edytowane 11 Lipca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Pisze sie na jednego, jakby weszła masowa produkcja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Rozwalił mnie jedna z lepszych rzeczy jakie ostatnio widziałem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 cieszę się, że się cieszycie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 A zrobisz jeszcze tak zeby stepował? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 http://www.youtube.com/watch?v=YfUMRmZIkhs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Ten dysk ma lepsze poczucie rytmu od PelzaK'owego pieska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) fajne to to [; Tylko faktycznie mógłby troszkę lepiej reagować na słabszy bass i byłoby ideolo[; Edytowane 14 Lipca 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 bo ten dysk jest ino wpięty do wyjscia wzmacniacza... żadna filozofia :) robiłem takie zabawy z silnikami w roli głośników już 10 lat temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...