press911 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Zapraszam na nowe forum komputerowe MasterPC Szukamy osob do team'u. Szukamy specjalistow i moderatorów Link do strony: www.masterpc.esite.pl Dołącz do nas juz dziś!! Stworzymy najlepsze forum Napisz do nas (adminów) SiBUL 5801718 DavidQ 633589 UWAGA! Prosimy się rejestrować i pisać w dziale DOŁĄCZ DO NAS!.... KONIECZNIE.... Osoby będą przyjmowane do TEAM'u dopiero po 15 postach najpierw trzeba być moderem wiecej info pod gg 633589 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 yyy działów nie pomyliłeś? To raczej do "Prezentacji" pasuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 standard... czas życia takiego forum to 2 tygodnie... mam nadzieję że wiedziałeś... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Nie byłem na forum kilka dni a tu 'takie hece...' Już drugie forum samobójców... może się zgadaliście z 'Modding Pc'. Dwa podobne fora w podobnym czasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Macie dzial "WebDesing " piosenki na temat stron internetowych ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 WOW ale działów ;) no no no ;) szkoda że niema serwisu :/ po co komu forum bez serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 ja np korzystam tylko z forum.purepc... sam serwis widuję raz w miesiącu może :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...