McFokus Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Zapewniam Cię że sobie poradze poprostu chyba przy tej gierce za bardzo sie wkurzyłem, mam już na koncie niemałe doświadczenie ale zazwyczaj gram w troche inne gry (Gothic1-2,DeusEX co to była za gierka hmm... :D kiedy wyjdzie druga część , i wiele innych ale te jako jedne z nielicznych naprawde mnie wciągneły , w indianie mi się lokacje podobają) THX za pomoc zaraz sprubuje a jak mi się nie uda to... Pozdrawiam P.S.Ktoś pisał o 10 letniej siostrze mój 6 letni razem z kuzynem w tym samym wieku przeszli GTA ViceCity , pomogłem im tylko w misji z helikopterem , no i troche chyba im kodziki na gun'y pomogły(wiem że niepowinni grać w taka gre ale wyższe władze im pozwoliły czyt.rodzice więc musaiłem ich dopuścić do Mojego!!! kompa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 jak sobie poradzisz to fajno- duzo jest tam zrecznosciówek koniec gry praktycznie nie do przejscia ja teraz sie mecze z midnight club 2-momentami strasznie cięzko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 jak ktos wgrywal patcha to "znikają" dwa controle - w góre i w dół co sie rusza na np łańcuchu, są one nie widoczne w ustawieniach - nic nie pisze w tym miejscu, ale da sie ustawic gra spoko ale chwilami jest jak hary poter :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Musisz sie BAAAAAAAAAARDZO dobrze rozchuśtać bo o to sie BAAAAAAAAAAAAARDZO trudno zaczepić...Mnie coś brało ale wkońcu sie udało :!: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Witam potrzebuje pomocy, niewiem co zrobić .:oops: Jestę w pradze w misji astolologer's clock próbowałem setki kombinacji i nic nie rusza, bardzo prosze o pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 PRZEPRASZAM ALE JUŻ NIE POTRZEBUJE POMOCY JUZ TO PRZESZŁEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 PRZEPRASZAM ALE JUŻ NIE POTRZEBUJE POMOCY JUZ TO PRZESZŁEM:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Do szkoły a nie lampić się w monitor! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Jest to już prawdopodobnie ostatmia misja w Istamule. Dochodzę do wielkich, zamkniętych drzwi -po lewej i po prawej stronie mam pokrętła to spuszczania wody... Kręcę nimi ale nie wiem co dalej? Nigdzie nie ma wyjścia? Będę wdzięczny za pomoc, bo męczę się już ponad tydzień... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Po drodze zebrałeś 3 lub 4 talerze - zatkaj nimi otwory z których leci woda i wtedy pokreć pokrętłami - dzwi się otworzą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Dzięki Zippo za pomoc. Dlaczego wcześniej na to nie wpadłem... :? . Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 I znowu pojawił się problem z przejściem jednego etapu ale tym razem w Chinach. Etap nazywa się: TEMPLE OF KONG TIEN, biegnę po moście, zapalam 2 lampiony, wchodzę do koljnych drzwi -tam też zapalam dwa(ostatnie) lampiony, wracam i co dalej? Jeśli ktoś przeszedł tą grę do końca i jeszcze coś z niej pamięta to proszony jest o pomoc :P . moje GG: 2804860 pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 panowie czemu w tej że grze obojętnie jaką rozdzialeczość ustawie mam zawsze 31 fps. ? darady zwiększyć fps w jej grze i jak jest u was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Jesli gra chodzi plynnie to chyba nie ma zadnego problemów. Widocznie gra ma taki limit... Sprawdz w opcjach - mozne da sie go wylaczyc... Pozatym jak juz wspominalem jak chodzi plynnie to graj, a nie martw sie fpsami. Gry sa do grania a nie do ogladania ile sie ma fpsów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 oczywiście masz rację. chodzi mi o to że przyjemniej by mi się grało gdybym miał powiedzmy 50 fps. a tu lipa. 31 fps zawsze bez różnicy na ustawienia. gierka oczywiście działa płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 wylacz licznik fps i zapomnij o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 kolego mógłbyś sprawdzić ile fps masz w tej grze? bo ja mam cały czas 31 i nie wiem jak to zmienić. a co do twojego pytania to niestety już nie pamietam jak to przejść :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 30/31 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simi25 Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) Mam głupi problem.Jeśli chce na.wziąc MP-40 to jak zmieniam na inna broń on mi ją upuszcza. Z góry dzięki za odpowiedź :wink: Edytowane 6 Listopada 2009 przez Simi25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...