Skocz do zawartości
Kml

miooodzio stronka

Rekomendowane odpowiedzi

a nic nie ma :) ale w temacie byla mowa o miodzio stronce a nie o miodzio stronce we flashu, pozatym musialem sie gdzies pochwalic :P

Ale szczerze mówiąc to jeżeli chodzi o "miodne" stronki to flaash rulezzz i dlatego większość miodu jest we fleshu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Główny problem z flashem to jego mała elastyczność na zmiany - jak chce się coś dodać, czy przerobić, to trzeba się czasem sporo narobić.

Jeżeli strona jest aktualizowana raz na tydzień, czy miesiąc albo wcale (powstała tylko po to, żeby coś zareklamować - np. strona jakiegoś filmu) to nie ma problemu.

Natomiast jeżeli jest to strona jakiegoś serwisu (codziennie są nowe wiadomości, na stronie znajduje się duża ilość tekstu, jest ograniczona ilośc miejsca na stronę) - ogólnie jeżeli celem strony jest być jak najbardziej przejżystą, wygodną w obsłudze i ładować się jak najszybciej to użycie flasha nie jest dobrym pomysłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dosłownie :lol:  strasznie podoba mi sie ta strona jezeli marzylbym o zrobieniu strony wyj....... w kosmos to byla by podobna :-) czy macie linki do podobnych ??                                                                                                                                                                                          http://www.os3.pl/

Moze strona i jest ladna ale koles ktory ja wykonal nie ma pojecia o optymalizacji :!:

Strony takie jak te nie maja prawa bytu chodza za wolno i laduja sie bardzo dlugo.

Jak bym chcial skorzystac z uslug te j firmy to bym ja olal po obejrzeniu takiej strony...nie tędy droga jesli chodzi o tworzenie stron.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi