ati Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Mam maly problem z tym programem Gdy go wlaczam jest wszystko OK Ale po pewnym momencie sam sie wyłacza (podobnie jest gdy najade na jego ikone na pasku systemowym. Co z tym zrobic???? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Masz jakąś lewą wersje? Zainstaluj jeszcze raz moze pójdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Mam ten sam problem tylko że mi jeszcze wyskakują BLUSKRINY Itp :P wałek i to nie lewa wersja tylko ze strony producenta i cio powiesz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A ja na to jak na lato - macie LEWE wersje jakieś bo mi działą wszystko cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 zapodaj linkiem skad mamy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nie lewe ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 E dziwne - jak mialem Imesha to jak wchodzilem do "Imesh downloaded files" to tez mi wyje.bywało blu skriny :/ Wyyeb imesha i zainstaluj Direct Connecta ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdq Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 A mi wali błędami o "ufo" lub wyłącza sie gdy odpalam razem z kazaą a tak poza tym to raczej spox. :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 mam DC ale wiesz ImesH głównie do "mp3" jest raczej wiecej tytułów nie trzeba biegać po 1000 hubach i szukać jednego tytułu tylko wpisać ściagnąć i cieszyc sie obecnością tej mp3 na dysku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 A mi wali błędami o "ufo" lub wyłącza sie gdy odpalam razem z kazaą a tak poza tym to raczej spox. :?: :?: :?: Nie wiem moze sie myle ale kazaa i imesh dzialaja na tej samej zasadzi i chyba nie moga oba razem chodzic, moge sie mylic , chociaz u moich qmpli oba te progrmy chadzą rownoczesnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 u mnie jest tak samo, jakies screeny i rozlacza sie co chwile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 mam DC ale wiesz ImesH głównie do "mp3" jest raczej wiecej tytułów nie trzeba biegać po 1000 hubach i szukać jednego tytułu tylko wpisać ściagnąć i cieszyc sie obecnością tej mp3 na dysku :lol: intnieje polski dobry hub muzyczny ponad 200 osób wymagania : 5 gb i 40 full albums nazywa sie musicallover - musicallover.dyndns.org 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a skad ja ci wezme 40 full albums ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 reyden ma racje :) , transfery raczej kiepskie ale ..... bardziej poleacam szwedzki hub dreamland same nowości mp3 game and movies + wyrozumiałość Opów + szybkie transfery!!!!! Nic tylko wchodzić :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...