Skocz do zawartości
ati

Co jest z Imeshem???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam maly problem z tym programem Gdy go wlaczam jest wszystko OK Ale po pewnym momencie sam sie wyłacza (podobnie jest gdy najade na jego ikone na pasku systemowym.

Co z tym zrobic???? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem tylko że mi jeszcze wyskakują BLUSKRINY Itp :P wałek i to nie lewa wersja tylko ze strony producenta i cio powiesz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam DC ale wiesz ImesH głównie do "mp3" jest raczej wiecej tytułów nie trzeba biegać po 1000 hubach i szukać jednego tytułu tylko wpisać ściagnąć i cieszyc sie obecnością tej mp3 na dysku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi wali błędami o "ufo" lub wyłącza sie gdy odpalam razem z kazaą a tak poza tym to raczej spox.

:?:  :?:  :?:

Nie wiem moze sie myle ale kazaa i imesh dzialaja na tej samej zasadzi i chyba nie moga oba razem chodzic, moge sie mylic , chociaz u moich qmpli oba te progrmy chadzą rownoczesnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam DC ale wiesz ImesH głównie do "mp3" jest raczej wiecej tytułów nie trzeba biegać po 1000 hubach i szukać jednego tytułu tylko wpisać ściagnąć i cieszyc sie obecnością tej mp3 na dysku  :lol:

intnieje polski dobry hub muzyczny

ponad 200 osób

wymagania : 5 gb i 40 full albums

nazywa sie musicallover - musicallover.dyndns.org 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reyden ma racje :) , transfery raczej kiepskie ale .....

bardziej poleacam szwedzki hub dreamland same nowości mp3 game and movies + wyrozumiałość Opów + szybkie transfery!!!!!

Nic tylko wchodzić :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi