Caleb Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Które lepsze? Podstawowe parametry identyczne 800 CL 4-4-4-12 - 2.x v. Pytanie które lepsze przy o/c? Czy jest szansa ze SLI sa na Micronach? Widziałem takie memy za 430 pln. Reszta to E6300 i Abit IP35 OCZ SLI OCZ Platinum rev 2 OCZ Titanium PS: Niech jakiś Moderator, przerzuci w miarę możliwości ten temat do działu "co kupić?", pokiełbasiły mi się fora ... Thx Edytowane 8 Lipca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 tez mysle nad tymi OCZ sli ready....u mnie bedzie na P5K deluxe i E6420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) platinium rev2 nie chcialy wejsc wyzej niz 820 na 2.2v - juz lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ocz special ops, bo smialo robia 900 4-4-4-12 przy 2.2.v, przynajmniej moj egzemplarz. titanium tez nie zachwycaja. za to sli ready jak masz kase mozna <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> - calkiem pozytywne osiagi, wiecej tutaj Edytowane 8 Lipca 2007 przez cienislaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 za to sli ready jak masz kase mozna <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> - calkiem pozytywne osiagi, wiecej tutaj Tutaj opisuja 1066 których cena juz tak ciekawa jak wersji 800 nie jest. Czy to te same kości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 platinium rev2 nie chcialy wejsc wyzej niz 820 na 2.2v - juz lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ocz special ops, bo smialo robia 900 4-4-4-12 przy 2.2.v, przynajmniej moj egzemplarz. titanium tez nie zachwycaja. za to sli ready jak masz kase mozna <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> - calkiem pozytywne osiagi, wiecej tutaj To cos kiepsko je kreciles. Albo pindolisz farmazony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 jonathan Pewnie bym sie z Toba zgodzil w 100% ale.... Wezmy pod uwage fakt ze czasem zdarzaja sie wyjatki od norm [; No i Alpha Timings czasem mozna pomieszac... Wlasnie - ma ktos linka do zaleznosci alpha vs podstawowe? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) a cena 430zl za 800tki to jest ciekawa? nie wiedzialem ze to tyle stoi, ze 1066 chodza w okolicach 600 wiedzialem. sam myslalem co mam <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> w zeszlym tygodniu i po sprawdzeniu co sa warte poszczegolne modele (titanium, titanium alpha, platinum rev2, sli ready 1066), wzialem drugi raz ocz special ops - stoja 100zl mniej niz 800 sli ready, poprzedni pack kupiony w maju robi mi bez problemu ponad 900 4-4-4-12 na 2.2v i za te pieniadze raczej nic lepszego sie nie znajdzie. nawet jesli sli 800 sa na mikronach tak jak 1066, to po tescie widac, ze ocz dostaje w dupe od cruciali czy buffalo na tych samych kosciach (test oc na 3-3-3-9, dopiero na 5-5-5-15 daja rade wyprzedzic konkurencje). znalazlem recenzje 800tek - nic specjalnego. Edytowane 9 Lipca 2007 przez cienislaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Te pamieci na 900 wstaja mi bez zmian czegokolwiek ;] Wiec nie wiem jak moga byc problemy z 820MHz Co do platinum vs titanium to byly te same pamieci tylko tytanki mialy obsluge EPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 To cos kiepsko je kreciles. Albo pindolisz farmazony. 820 2.25v 4-4-4-12 - tyle robily, a krecilem nie ja a sprzetowiec z extreme mem. moze trafil sie kiepski egzemplarz, nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Przebiles moze z napieciem. Dobra, skonczmy watek mizernego egzemplarza... :wink: Prawda jonathan :?: [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 a te goodramy 900 pro? Juz sie z nimi cos pokogrszylo bo cena byla bardzo atrakcyjna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkotlowski Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Zdecydowanie SLI READY. tu masz wyniki z OC. http://ocm.pl/content/view/OCZ_DDR2-6400_S...atych%3F/3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 wniosek z tego artykułu jest taki, że nie warto kupować sli ready bo to jest to samo co platinium z innym radiatorkiem epp i znaczkiem sli ready Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Może z tego arta taki wniosek zasugerowali, ale SLI Ready sa chyba w większości na D9, a Platinum czesto na Elpidach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...