keiename Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 No i stalo sie Malysz podwojnym mistrzem :D :D :D to jest klasa :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 To był pogrom Gratuluję Adamowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ADAM masta i basta !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Wielkisz nasz MAAAAAAAAAAAAAAŁYSZ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 wierzylem w niego Malysz the best :!: :!: :!: :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Dwa zlote medale, dwa rekordy skoczni i byc moze trzecia krysztalowa kula... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Totalny nokaut rywali:) teraz tylko czekac na trzeci z rzedu puchar swiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Bravo Adaś !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ADAM wymiata !! Gratulacje i full respect :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Qrde, aż brak słów. Brawo Adam!!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Adam the best :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 He's "The biggest , the best ; better than the rest , BETTER THAN THE REST !!!" ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 co jak co ale skakać to on potrafi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Co tu bede mowił: PAtrz wyżej, bo ja tego opisac nie potrafie :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Kurde, a ja u kobiety siedziałem jak Adaś skakał i przegapiłem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 qrde ale jak on zajebisie dzis polecial najpier 104 potem 107... cudownie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 krotko mowiac zniszczył konkurencje ....A teraz ja ide spac bo tak walczylismy u kumpla z wodeczka ze teraz to my jestesmy zniszczeni .....Oj poszlo dzis toastopw za Adasia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayDoS Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Adas the best...tak 3mac :lol: |////| re5pect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 JA GO KOCHAM !!!!! PO pieknej wygranej, wypiłem jego zdrowie :D skutki imprezy czuje do tej pory :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Kurde, a ja u kobiety siedziałem jak Adaś skakał i przegapiłem :? :arrow: ... a ja glupi w kosza gralem :evil: ADAM - jestes WIELKI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Nasze doboro narodowe. GRATULACJE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 I sie stało Małysz porwadzi po 1szej serii 14,8pkt przewagi, cos wspaniałęgo. Hannawald 14ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 I sie stało Małysz porwadzi po 1szej serii 14,8pkt przewagi, cos wspaniałęgo. Hannawald 14ty8O to sie nazywa skok niezalezny od warunkow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 I sie stało Małysz porwadzi po 1szej serii 14,8pkt przewagi, cos wspaniałęgo. Hannawald 14ty8O to sie nazywa skok niezalezny od warunkow ;) To sie nazywa : zmiezdzyc przeciwnikow !!!!! 8) I oby tak dalej 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Małysz WYGRAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , pociulane, ale wygrał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Troche brzydkie zwycięztwo, ale jednak WYGRAŁ!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Troche brzydkie zwycięztwo, ale jednak WYGRAŁ!!!!!!! Troszke brzydkie, ale i tak by przeskoczyl Haniego , Małysz miażdży !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Adaś jest Bogiem, uświadom to sobie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Troche brzydkie zwycięztwo, ale jednak WYGRAŁ!!!!!!! Troszke brzydkie, ale i tak by przeskoczyl Haniego , Małysz miażdży !!! Trochę głupio wyszło z tą drugą serią ale Hannavald sam jest sobie winien, bo słabo skoczył w pierwszej serii. Ciekawe o ile przeskoczyłby wszystkich Małysz - skakali o jedną belkę wyżej i mogło być nawet ze 128 m :D Najważniejsze, że do końca sezonu będą emocje - przewaga Małysza jest niewielka, a Hannavald jeszcze powinien powalczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 mgla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...