PelzaK Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam... obszukałem gogle, elektrody i nie znalazłem urządzenia, które dzieli obraz na kilka monitorów. Często takie cuś można spotkać np w sklepach RTV.. gdzie jeden obraz jest rozkładany na ścianę monitorów.. Nie wiem jak to nazwać nawet żeby znaleźć coś sensownego. Jedyne co znajduje to układy do syntezy obrazu z kilku źródeł.. a mi chodzi żeby to zrobić w drugą stronę.. Jeśli ktoś orientuje się w tych zabawkach to proszę o pomoc... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Chodzi o splitter: 4 portowy 2 portowy cały wybór Edytowane 9 Lipca 2007 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 spliter to na pewno nie jest to, czego kolega szuka, bo spliter pozwala wywietlać ten sam obraz na wielu monitorach, a PelzaK'owi chodzi o zrobienie z iluśtam tv jednego dużego, tak, żeby każdy wyświetlał fragment całości podanego obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 spliter to na pewno nie jest to, czego kolega szuka, bo spliter pozwala wywietlać ten sam obraz na wielu monitorach, a PelzaK'owi chodzi o zrobienie z iluśtam tv jednego dużego, tak, żeby każdy wyświetlał fragment całości podanego obrazuIstotnie. Niedoczytałem :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) kurde a te splitery tego nie potrafią z tego co czytam... Ale przecież takie urządzenia chyba istnieją... no bo nieraz sie to widzi w teleturniejach czy w mediamarkcie... Wątpię aby podłączali tam 5 kart graficznych z 2 wyjściami każda :D. Od biedy nawet DIY jakieś by się przydało... tylko nawet nie wiem jak tego szukać, wszystko co wpisuję w gogle prowadzi donikąd. Edytowane 9 Lipca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 http://www.datapath.co.uk/vqs01.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 o.. zawsze to coś.. display wall controler... tylko teraz gdzie to dostać i za rozsądną cenę... ewentualnie samemu zbudować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...