Skocz do zawartości
PelzaK

Dzielenie Obrazu Na Kilka Monitorów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam... obszukałem gogle, elektrody i nie znalazłem urządzenia, które dzieli obraz na kilka monitorów. Często takie cuś można spotkać np w sklepach RTV.. gdzie jeden obraz jest rozkładany na ścianę monitorów.. Nie wiem jak to nazwać nawet żeby znaleźć coś sensownego. Jedyne co znajduje to układy do syntezy obrazu z kilku źródeł.. a mi chodzi żeby to zrobić w drugą stronę..

Jeśli ktoś orientuje się w tych zabawkach to proszę o pomoc... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spliter to na pewno nie jest to, czego kolega szuka, bo spliter pozwala wywietlać ten sam obraz na wielu monitorach, a PelzaK'owi chodzi o zrobienie z iluśtam tv jednego dużego, tak, żeby każdy wyświetlał fragment całości podanego obrazu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spliter to na pewno nie jest to, czego kolega szuka, bo spliter pozwala wywietlać ten sam obraz na wielu monitorach, a PelzaK'owi chodzi o zrobienie z iluśtam tv jednego dużego, tak, żeby każdy wyświetlał fragment całości podanego obrazu

Istotnie. Niedoczytałem :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde a te splitery tego nie potrafią z tego co czytam... Ale przecież takie urządzenia chyba istnieją... no bo nieraz sie to widzi w teleturniejach czy w mediamarkcie... Wątpię aby podłączali tam 5 kart graficznych z 2 wyjściami każda :D. Od biedy nawet DIY jakieś by się przydało... tylko nawet nie wiem jak tego szukać, wszystko co wpisuję w gogle prowadzi donikąd.

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi