dioda Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ma Durnia 950 i jak podkrecic go nie ustawiaj nic w biosie bo moja plytka glowna (Merkury) jest do [gluteus maximus],ja do tej pory podkrecalem za poca zmieniania czestotlowsci 9,5*112~1064 Mhz, a tak pozatym wszyscy cos mi troja na temst laczenia mosktow tylko jak ????, przy okazji co myslicie o przypalaniu mostkow bateria wole ten sposb niz rysowac olowkiem mostki (...) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 zmien plyte to pogadamy............jezeli mozesz zmienic fsb w biosie lub masz zworki na plycie to wez ustaw i stopniowo zwiekszaj...a na plycie to ustaw 133 bo pewnie na tych <span style="color:red;">[ciach!]</span>inych merkurych tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Na plycie jest ustawione na 100Mhz jak przestwiam na 133Mhz to sie komp wogole nie uruchamia ??? kuzwa chcialbym miec leprza plyte ale nie mam narazie kasy :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 czyli zwieksz napiatko durniowi i zapodaj jeszcze raz 133fsb daj mu 1,85 to powinien wstac..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Te shit nie ma nastawy napiecia w biosie ani na plycie glownej :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 musisz to zmienic laczac mostki na procu, wiadomo ze te typy nie maja zmiany w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 hehehehehehe czyli nici z podkrecania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Wiec ktore mostki trzeba polaczyc ????? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 tutaj masz wszystko pokazane, mostki L7 sa do napiecia http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/wor..._resistors.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Powiem Ci tylko na zachete ze Durki 950 lubia chodzic 10x133... :) Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...