wegorz91 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Witam, zakupiłem taką mobo jak mam w podpisie i brakuje mi tylko bloku na sekcje zasilania :D i misiu15go jest wstanie zrobić taki blok jeżeli będzie chętnych więcej niż jeden :D Prosiłbym posiadaczy wersji non pro o podanie wymiarów radiatora i jego rozstaw otworów, ułatwi nam to zrobienie uniwersalnego bloku jeżeli inne płyty będą różniły się od pro. ble ble ble :P :P TuTaJ Napisałem post w dziale o abicie , ale myślę że niektórym nie spodoba się to że np dyskusja o bloku toczy się tam.... Dlatego myślę ze osobny temat będzie jak najbardziej na miejscu :) Jednym słowem zapotrzebowanie jest na chętnych . Zapraszam do dyskusji i podawania pomysłów itp ... Blok będzie z mosiężnym topem... LISTA CHĘTNYCH Nick / Model Płyty / złączki w bloku / sztuk Wegorz91 / Abit ip35pro / 8/10 / 1 Raptor / Abit ip35-e / 8/10 / 1 Edytowane 9 Lipca 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Jaka cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Jaka cena?Zależy od ilość chętnych, cena waha się od 80-100 zł. Edytowane 9 Lipca 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Do kiedy jest termin deklaracji bycia chetnym :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zanim dostaniecie taki blok to zdążycie zmienić platformę na core 7.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 mis zawsze ma ambicje zeby coś zrobić... a dalej patrz post wyżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 mis zawsze ma ambicje zeby coś zrobić... a dalej patrz post wyżej :):( ale za mało chętnych jest więc raczej nic z tego nie wyjdzie :) a co do realizacji to wiem mniej więcej ile się czeka :D wystarczy zboczyć do innego tematu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...