solex Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Mam zamiar wymienić kartę graficzną, lecz nie za bardzo znam się na tym dodatku. I nie wiem jaką mógłbym ewentualnie nabyć kartę do obecnej płyty. Nie chodzi mi o jakiś wypas, mam na myśli jakąś przyzwoitą i w normalnej cenie. Zakładam, że gdzieś do 250PLN Podaję parametry tego, co mam w komputerze: Nazwa płyty głównej- ASRock K7S41GX Typ procesora- AMD Athlon XP, 1200 MHz (9 x 133) Pamięć - 512MB RAM Obecna grafika- Nividia GeForce2 GTS/GeForce2Pro solex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Do tego kompa to jedynie Radeon 9550 sie oplaca. Powinienes wyrwac za okolo 100zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Troche szkoda pakować się w sA ale skoro musisz to kup jakiegoś radka 9550 albo 9500. Lepszych nie warto wkładać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 i jeszcze jedno : jaki zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Zgadzam się z przedmówcami, jeśli chodzi o r 9550, sam dość długo miałem Gigabyte, polecam, ale jeśli chcesz czegoś lepszego to w tej cenie na AGP znajdziesz GF 7300GT lub 7600GS. Kwestia czy chcesz nową kartę czy używaną. http://www.allegro.pl/16315_7300_i_nowsze....view=Poka%C5%BC Zasilacz, Dobry Fortron 350 spokojnie wystarczy ok 50 pln, jeśli chcesz wydać do 100 pln to ModeCom (tylko nie Feel !!!) Edytowane 9 Lipca 2007 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Sory, ale po co do tego konfigu 7300 ? Przeciez nawet 9550 nie bedzie w pelni wykorzystany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Popieram xacti'ego-w sumie jestm za a nawet przeciw. 9550 to maks jaki może tu być. Polecam gigabyta albo sapphire :) Edytowane 9 Lipca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMATt Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Równiez moge polecic GB 9550, karte miałem i w sumie mam nadal i sprawowała sie bardzo dobrze, grałem na niej w Medievaluatea II na średnich, po necie w CoDa 1 i 2, i nawet G3 na niej przeszedłem :D Chcesz to mozemy na pw pogadac o sprzedazy tego radka. W sumie to lepsza karte bedzie proc blokował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...