DAMIAN666 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 WItam! Przed chwila dokonalem malego odkrycia, grzebiac w biosie znalazlem funkcje cpu clock gdy ja zwiekrzam mam wyzsze taktowanie procka, posiadam plyte soltek drv4. Co to za opcja i czy jest bezpieczna. Ps:jestem poczatkujacy :P Z gory wielkie dzieki!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 :lol: dobre... nie wiem, co odpowiedzieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 o cholerkaa naprawde poczatkujacy jestes jak dziala to probuj,raczej nic nie zepsujesz :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 nie da sie ukryc ze jestes poczotkujacy, poszukaj sobie w archiwum forum tam jest pelno tematow na temat krecenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Poczekaj az sie pozbieram z podlogi to moze ci powiem. O matko ale sie usmialem. Jak przesadzisz to moga byc male efekty uboczne w postaci grzanki w sockecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 pozmieniaj se inne opcje w biosie bedzie jescze smieszniej buahahahaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIAN666 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Z czego sie tak ryjecie ja tylko pytanie zadalem ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Dawaj ustaw tam jak najwięcej i powiedz gdzie mieszkasz to zobaczymy fajerwerki :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 zostawdzie go w spokoju,przeciez napisal,ze nie wie o co chodzi pobaw sie tymi opcjami,sam sie dowiesz jak to dziala,nic nie uszkodzisz,najwyzej bedziesz musial bios zrestartowac,bo komp ,nie wystartuje (taka zworka na plycie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 zostawdzie go w spokoju,przeciez napisal,ze nie wie o co chodzi Więc niech lepiej uczy się pod okiem tego, który sprawił "Athlon 1700@2000" z podpisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 W zamiam za to że zapewniłeś mi dużą parcje śmiechu postaram sie odpowiedzieć na Twoje pyatnie.Ta opcja zapewne pozwala zmieniać częstotliwość FSB , podnosząc tą częstotliwość podnosisz wszystkie taktowania , zarówno ramu jak i pci i agp i CPU.Taktowanie CPU wyznacza sie za pomocą wzoru Mnożnik * FSB , standardowo mnożnik w twoim procku wynosi 11 a FSB 133 co daje 1466MHz. Więcej niechce mi sie pisać poszukać sobie było wiele razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Lepiej niech się douczy bo ja mając kiedyć celine 500 chciałem ją podkręcic na 600 (płyta jak sie okazało dopuszczałą tylko celine 500 :) po czym procek mi poszedłsię kochać, a że były to czasu u mnie nieuruodzaju to niemiałem kasy na nowy i czekałem z 4 miechy, aż będe miałkase na nowy :( Niech chłop pochodzi po archiwach i zobaczy coś na temat overclocking'u BTW: na www.4max.com.pl niema, żadnego uaktualnienia a np. taki Volcano 11 już wyszedł a niema go w cenniku. Szkoda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Roll On The Flor Laughting Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 wcale nie jest to smieszne a wam fajnie bylo by jakby ktos sie z was smiał :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 genghiskhan chocby na chlopski rozum co oznacza "cpu clock" zegar proca wiec chyba logiczne iz jesli bedziemy tym manipulowac to zwiekszymy/zmienijszymy zegar (czyt. taktowanie) jak dla mnie to jest smieszne ale w sumie kto pyta jest glupcem 5 minut kto zas nie pyta jest nim cale zycie ;) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 jeśli masz tego antka 1700@2000 z podpisu to nie trzeba chyba więcej ? niezły wynik i bezpieczny ! co najwyże usmażysz procka przy wyższym ustawieniu, nic gorszego się nie stanie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...