metal Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ... temp. spadła o 10oc !!! yyy... przedz wlanięcie bios'a 1016 miałem 1015 i temp. wynosiła 51oc! walnołem bios 1016 patrze na temp. w biosie ??? 40oc !!! hymmm... patrze w asus probe w winXP też 40oc !!! ghyhyhy... czy ktoś mnie robi w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a czy to prawda ?! ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 smierdzi wałkiem. sprawdz palcem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 nic dobrego ci nie wróżę, kup nowy Mainboard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 wiesz... nie wiem, czy uda mu sie rozpoznac palcem, czy ma 40 czy 50 C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nic dobrego ci nie wróżę, kup nowy Mainboard buhahaha... jasne już lece Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja mam ASUS A7V8X na biosie 1005 pokazywala w biosie 50*C a po zainstalowaniu 1010 spadla do 35*C troche to podejrzane :) a teraz na 1011 mam 45*C. CO bios to inna temperatura :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Zmieniłem mój bios z wersji 1005 na 1014 temperatura spadła o 14 stopni (według czujnika) . W biosie jednak są dziwne zmiany wczesniej mogłem bawić sie magistralą i mnoznikiem ,a teraz sa tylko okreslone wrtości które można wybrać (jest ich bardzo mało). W której wersji dokonano tej blokady a które jej nie mają??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...