kwiacynty Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Witam za kilka dni zamierzam kupić monitor LCD... trochę poczytałem forum, ale mam kompletny mętlik... wiem jedynie, że chce matryce TN bo będę dużo grać, oglądać filmów, przeglądanie internetu itp itd ;P Miałem już na celu wiele..., ale ostatecznie zdecyduje się chyba właśnie na wspomnianego L1970HR lub L1770HR (różnią się tylko wielkością: 17 i 19 cali... muszę je zobaczyć... i zdecydować czy 19 nie będzie za duża ;) ) Podaje linki do oficjalnych specyfikacji tych monitorów: L1770HR L1970HR Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego monitorka (używam liczby pojedynczej bo różnią się tylko rozmiarem...jeśli się mylę to mnie oświećcie :P ) Mam tylko jeden problem... odnośnie kosztów, które wyglądają tak: apollo: L1970HR 1095zł L1770HR 820zł proline: 17nastki nie mają L1970HR 1139zł znalazłem jednak przyzwoitą ofertę... w siriusie: (i tu moje pytanie czy to ten sam monitor? Bo taniej o 100-150zł wydaje mi się podejrzane [mówię tu o 19nastce]...) L1770HR L1970HR 19nastka kosztuje w sirisusie 999zł a to już chyba dobra cena jak na taki monitorek... Jeżeli nie to zostaje 17nastka za 820zł w apollo... Tak dla uściślenia duży okres czasu byłem zdecydowany na LG L1953TR , ale poczytałem trochę i miał kilka wad (brak pivota, regulacji wysokości... gorszy obraz od monitorków L1970HR) Może ktoś ma ten monitor (mówię o L1970HR lub L1770HR :-P ) ?? Miło by było gdyby podzielił się wrażeniami z użytkowania... ;) Za wszelkie rady z góry dzięki.... Edytowane 9 Lipca 2007 przez kwiacynty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 nie opłaca się, dzisiejsze newsy na wielu stronach bębnią ze PCWK wybrało 1970HR "wybór redakcji" i juz działa "machina"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiacynty Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 nie opłaca się, dzisiejsze newsy na wielu stronach bębnią ze PCWK wybrało 1970HR "wybór redakcji" i juz działa "machina"... a mógłbyś bardziej uściślić wypowiedź... dlaczego się nie opłaca?? Bo PCWK wybrało go jako najlepszego??... troszkę się to kupy nie trzyma... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 a mógłbyś bardziej uściślić wypowiedź... dlaczego się nie opłaca?? Bo PCWK wybrało go jako najlepszego??... troszkę się to kupy nie trzyma... ;) TAK, bo model ktory widziałem juz dawno i ktory niczym nie zachwyca a nawet wiem ze zalega trochę w paru sklepach nagle staje się "super" :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...