B3niu Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Ostatnio nabyłem nowego procka i płytę główną. Z tego co wiem ten Athlon ma spore możliwości o/c. Tyle że ta moja płyta nie jest zbytnio jakaś bajerancka. Moim pytaniem jest czy da się coś podkręcić mojego Athlona z boxowym chłodzeniem wbitego na mojego moba:D?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Spróbuj? Te mobo to syf :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Tu masz trochę o tym ASRocku > http://www.egielda.com.pl/forum/index.php?showtopic=8390 Szału nie ma, ale do Brisbane powinno wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Dzięki świetny artykulik. Płyta myślę spełni moje wymagania a z racji ceny nie mogłem dostac nic lepszego:D na AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...