krzyysiu Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Ściągnąłem gparted 0.3.4-8, nagrałem na CD. Komputer wystartował z niej bez problemu, wybrałem 'gparted livecd 0.3.4-8', potem kodowanie, język wszystko się wczytało i... zonk. Na ekranie wysypały się kolorowe kwadraciki i nic nie da się zrobić. Program jakby działał, bo jak ruszam myszką porusza się kilka białych kwadracików, ale coś jest nie tak z wyświetlaniem. Jakieś pomysły? Chciałem podzielić partycje NTFS na 1 NTFS, 1 EXT3 i SWAPa dla linuksa (ubuntu 7.05). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Pewnie problemy z x serwerem(sterowniki do karty/ustawienia monitora). A tak w ogóle to gparted jest na płycie ubuntu i nie ma zadnego powodu zeby sciagac go i uruchamiac oddzielnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Heh... na to nie wpadłem Jeszcze jedno: Jestem nowy w temacie Linuksa i mam pytanie, czy poniższy układ partycji jest prawidłowy? Daje zdjęcie, bo nie udało się przenieść screenshota na flashu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...