Michael Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Witam mam pytanie które pamięci wybrac pod płyte Abit KN9 ? Czy któreś z tych sie nadają: OCZ DDR2 CL5 800MHz 2GB 2x1GB GOLD Dual Chanel http://www.allegro.pl/item213134283_ocz_dd...ual_chanel.html GEIL DDR2 PC800 DUAL 2x1GB CL5-5-5-15 800MHz 2GB http://www.allegro.pl/item213249815_geil_d...800mhz_2gb.html Jesli macie jakieś inne typy może cos na 667 Mhz (zależy mi żeby sie zmieścic w 300zl) to prosze o sugestie z góry dziekuje A może te kingstony na elpidach ? http://www.allegro.pl/item210650347_kingst..._super_oc_.html Edytowane 9 Lipca 2007 przez Michael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Nie kręcisz? Kupuj najtańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 a jak kręcisz to spróbuj wyrwac Goodramy PRO 900 , nie dołożysz dużo, a świetne pamięci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Nigdy nie kręciłem, ale teraz chce sie troche pobawic w o/c . Wiec moze mi ktos zaproponowac jakies w miarę dobre pamięci na plytke abita kn9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Nigdy nie kręciłem, ale teraz chce sie troche pobawic w o/c . Wiec moze mi ktos zaproponowac jakies w miarę dobre pamięci na plytke abita kn9 ? KN9 oferuje szeroką gamę div'ów (dzielników CPU/DRAM), więc jeżeli będziesz wiedział co robisz, nie będzie potrzeby posiadania dobrej do oc pamięci. W przeciwnym wypadku przeczytaj ponownie post użytkownika beka ;). Edytowane 9 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Jaka jest różnica, mięczy tymi, a tymi pamięciami? Jak widać różnica w cenie jest zasadnicza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Jaka jest różnica, mięczy tymi, a tymi pamięciami? Jak widać różnica w cenie jest zasadnicza ;] Klientowi coś na głowę upadło, albo się pomylił i wpisał w "kup teraz" cenę dwóch modułów po 1GB. # Heat Spreader! (...) # Radiator! <_< Edytowane 10 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Szczerze mówiąc jeśli nie znaczą dla Ciebie 2s w SuperPI i inne benchmarki to nie widzę sensu brać drogich RAMów. Starczą Kingstony lub GoodRAMy 667. A ich cena to o około 40-50 zł niższa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...