MacieX Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Oczeqje szybkich i konkretnych odpowiedzi .. ile waszym zdaniem może kosztować (albo jeśli już jesteście doświadczeni w tym temacie) zestawik głośników Creative 5300 5.1 i do tego karta SB LIve 5.1 (ten najpodlejszy i najtańszy lajvik) . Chodzi mi o warszawską giełdę ... lub jakieś inne konkretne miejsca oczywiście w WC...thx pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 http://www.wgk.waw.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 WOW nigdy bym się nie domyślił.......thx (chyba nie zrozumiałeś mojego pytania) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Człowieku ale ty jesteś leniwy!! Na www.wgk.waw.pl są właśnie dokładne ceny!! Z kim ja do klasy chodze Heh... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Człowieku ale ty jesteś leniwy!! Na www.wgk.waw.pl są właśnie dokładne ceny!! Z kim ja do klasy chodze Heh... :(buehehehe ..dokładne ceny... z kosmosu nie dokladne ... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Oczeqje szybkich i konkretnych odpowiedzi .. ile waszym zdaniem może kosztować (albo jeśli już jesteście doświadczeni w tym temacie) zestawik głośników Creative 5300 5.1 i do tego karta SB LIve 5.1 (ten najpodlejszy i najtańszy lajvik) . Chodzi mi o warszawską giełdę ... lub jakieś inne konkretne miejsca oczywiście w WC...thx pozdro to się już zaczyna robić wqrwiając*!!!!!!!! Wy piep... lenie.... nie możecie sobie poszukać sami w necie...TAK...mówię to do wszystkich leniwych MF których za każdym razem kieruje przeświadczenie, że jakieś naiwne dobre wróźki podacą im wszystko na tacy.... MY TEŻ NIE MAMY BAZY CEN w głowach... shit.... jak jeszcze raz usłysze na forum pytanie typu : "a ile to kosztuje... tylko szybko" to kolesia OBSRAM obelgami... :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...