Didymos234 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Kupiłem ostatnio Nokię 6070, czy możecie mi pomóc bo nigdy nie miałem komórki (tak, tak). Baterię ładowałem jednokrotnie około 4h - ponieważ z tego co wiem baterie Li-Ion nie mają efektu pamięci i nie trzeba ich formatować. Kiedy mam ładować baterię (w tej chwili mam 2/4 kreski)? I w ogóle, czy mogę wyłączać komórkę na noc, czy lepiej nie i dlaczego? Dodatkowo, skąd ściągnąć jakieś tapety ew dzwonki? Są jakieś ciekawe free strony z takimi rzeczami? Czy wszystko to płatne www dla 11-latków ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=200557 do tego google. co sie tyczy baterii, bo 6310i i obecna 6300, E61 jest ladowane zawsze przed snem ;) laduje jak mi telefon marudzi bateria slaba, choc przy 1 tel "bat slaba" starczalo na >24h to w drugim jest to kilka godzin, ale to inne fony ;] fona na noc nie wylaczam, bo nie widze takiej potrzeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 OK a czy bateria może być ładowana kiedykolwiek ? Np. jak mam 1/4 kreski to podłączać już ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Tak. Przeciez sam sobie odpowiedziales na to pytanie w pierwszym poscie: "z tego co wiem baterie Li-Ion nie mają efektu pamięci". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...