sideband Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Link Jest całkiem niezła , lepsza od Arctic Silver 5. Edytowane 9 Lipca 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 No nawet ciekawie ;), zobaczymy jaka będzie cena w PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 mx-1 podobno tez byla wydajniejsza od as5, ciekawa alternatywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) mx-1 miałem dziadostwo :/ nie polecam Edytowane 10 Lipca 2007 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 mx-1 miałem dziadostwo :/ nie polecam Mx-1 sie zle rozprowadza, ale to nie znaczy, ze jest dziadowska. Poczytaj sobie testy. Srednio 1-2 stopnie gorsza od AS5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale też potem taki kamień się z niej robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale pod względem wydajności była dobra (MX-1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Mogła być ;) teraz i tak mam AS5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 http://pclab.pl/art27565.html Wygląda całkiem obiecująco, jeszcze jakby cena trochę spadła :rolleyes: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja tam nic nie mówie ale wg. tego testu to arctic silver jest tylko 3*C gorszy od CLP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Ciekawa nowinka. Sama pasta nie powinna być droga :) Edytowane 19 Lipca 2007 przez fr1maN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja tam nic nie mówie ale wg. tego testu to arctic silver jest tylko 3*C gorszy od CLP :lol:Poza tym z tego testu wynika , że CLP do wygrzania potrzebuje ok tygodnia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Ja tam mam wszędzie stara sprawdzona AS5, (CPU, GPU) i dała mi spory spadek w stosunku do fabrycznych tworów. Lecz jeśli naprawdę będzie taka wydajna jak podają, to przy zmianie coolera się zastanowię. Edytowane 19 Lipca 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...