czyścioch Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Potrzebne mi to do pracy :) www.patafian.pl/zwierzeta www.patafian.pl/golab www.patafian.pl/kozice proszę się wypowiadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 zwierzęta, gołąb w ogóle do mnie nie przemawiają... głupie, bez sensowne... kozice ujdą. Jak dla mnie z doopy te spoty są, tak jak i topic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Pomysły dobre, lektor do wymiany we wszystkich klipach. W zwierzętach jest niezsynchronizowany glos z filmem. W kozicach lektor brzmi jak z dzieciecej gry za 5zł. Ostatnio zauważam tą tendencję (od 4 lat) w Polskich/lokalizowanych grach - aby mówić na wyrost, przez co każde zdanie brzmi jak z bajki ze szpuli. Edytowane 10 Lipca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Powinno byc bardziej z jajem to wszystko zrobione. Gołebie denne, zwierzeta ujda, kozice tez ujdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Dno i metr mulu :/ I ktos za to zaplacil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Jak dla mnie to hasło z reklamy ze zwierzętami bardzo podobne jest do spotu Media Markt 'nie dla idiotów' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Te zwierzęta jeszcze jakoś..., ale reszta to już muł jak ch** :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Dopóki nie wyskakuje toto podczas przeglądania serwisów informacyjnych, zmuszając do polowania kursorem na krzyżyk, niech se będzie. Panie, pobłogosław twórców AdBlocka. Zwierzęta takie se (choć "morał" nieco wtórny), gołębie zupełnie bez pomysłu, kozice mają niezłe hasło (z tym pudłem). Jaki jest target? Gimnazjum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 :angry: :angry: Moje 17zł pewnie poszło na to badziewo :angry: Paczka szła 11dni, w umowie miałą iść dzień roboczy... I jeszcze do dzisiaj mi nie przysłali forularza reklamacyjnego :/ Nie mówiąc o tym że chyba grali tym w piłke:/ Paczka wyglądała jak psu z gardła(na szczęście rzecz w środku nie uległa zagładzie...) Może ktoś miał jeszcze złe przeżycia z DHL? I czy udało się od nich wyegzekwować zwrot kosztów przesyłki? Żeby nie offtopować, można na PW, ale jak się domyślam- komuś to może też być potrzebne... Pozdrawiam A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Reklamy bardzo ładne graficznie, nie wiem ile to wymaga pracy ale ja przez rok jednej bym nie zrobił ;) Jedyne co, to pomysł. Słabe te pomysły, na siłe śmieszne, a to nie o to chodzi. Myśle, że osoba od animacji niech zostanie, ale osoba wymyślająca pomysł powinna być inna, i wszystko będzie fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 DNO. Chyba miało być zabawnie, jak widać nei wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Jak dla mnie reklama z gołębiem odpada totalnie... zero sensu - humoru. Ze zwierzętami całkiem całkiem aczkolwiek lektor niemalże dochodzi do orgazmu mówiąc o tych zwierzętach :D Kozice ujdą w tłoku aczkolwiek lektora bym zmienił. @AKa - swego czasu na forum popularny był temat o UPS - jeden z forumowiczów wysyłał kaskadę i wróciła do niego w opłakanym stanie - dużo osób się wtedy wypowiadało na temat zwrotu kosztów, odszkodowań itp, poszukaj, może będzie coś interesującego dla Ciebie. @czyścioch - pod jakim kątem mamy się wypowiadac o tych reklamach? wykonanie? pomysł? gdybyś powiedział coś więcej to z pewnością wypowiedzi użytkowników były by dla ciebie bardziej wartościowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Najlepsza z tych wszystkich jest ta ze zwierzetami reszta to dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Idea fajna, zabrakło jaj. Jakieś takie są bezpłciowe te reklamy- lektor wszystko psuje. Powinni lepiej dobrać głos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 @AKa - swego czasu na forum popularny był temat o UPS - jeden z forumowiczów wysyłał kaskadę i wróciła do niego w opłakanym stanie - dużo osób się wtedy wypowiadało na temat zwrotu kosztów, odszkodowań itp, poszukaj, może będzie coś interesującego dla Ciebie. .. a nie przypadkiem o GLS ? :> Tak czy siak wydaje mi sie, ze autor topicu odpowiadal za pomysl i podkladal glos - patrzac na jego absencje w temacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 o DHL był ten temat zwierzęta faktycznie przypominają MM, ale są raczej najlepsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Szukajka zdechła :mellow: Wpisuję kurier- nic. DHL- nic- myślę ki diabeł i wpisuję celeron, z nadzieją że to musi znaleźć- a tu [gluteus maximus] :( Hm... Po przeglądnięciu na sucho, powiem że ta z profesorkiem może być... Reszta- na siłe... Pozatym- gdybym był gołębiem- nie wysłałbym siebie kurierem, bo albo by mnie coś zgniotło albo bym umarł z głodu na sortowni albo rozdzielni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Pozatym- gdybym był gołębiem- nie wysłałbym siebie kurierem, bo albo by mnie coś zgniotło albo bym umarł z głodu na sortowni albo rozdzielni... A na żartach się znasz? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Moja wypowiedź miała ironiczny wydźwięk oparty o kontekst moich przejść z DHL ;] Oto pudełeczko... Przejechało cały kraj^^ Od Krakowa, po Suwałki<teoretycznie tam miało być przesłane kurierem do mnie> do mojego domku przez Ełk<skąd to się wzięło? 60km f-tyłek> zachaczając o Białystok i w końcu, po 11 dniach od nadania- dotarło do mnie, tak oto pięknie zgniecione... I bynajmniej to nie był zakup za 50zł który o kant tyłka można było wytłuc... Pech chciał że to babcia odebrała- ja bym odmówił podpisania karty przewozowej tytułem "bez zastrzeżeń"... Gołąbek byłby skazany na zagładę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 lipka że tak powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...