Ziuk Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Witam Od dłuższego czasu zastanawia mnie wydajność pamięci operacyjnych zainstalowanych w moim komputerze. Otóż kolega ma 1gb pamięci i wydaje mi się że u niego wszystko śmiga lepiej a komputery pod względem innych części mamy podobne. W czym może być problem? Wiem że to nietypowe mieć nieparzystą liczbę pamięci ale czy to może aż tak wyraźnie rzutować na wydajność? W biosie Timingi ustawiane są automatycznie i wynoszą 5-5-5-14-2T i taktowanie 667 MHz Płyta Głowna to M2N-E Asusa. Edytowane 10 Lipca 2007 przez Ziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 W syntetycznych benchmarkach kolega będzie mieć wyższe wyniki, ale w grach itp u ciebie jest lepiej. Więcej = lepiej ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...