JROX Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 IMO przepis słaby. A już na pewno panierka do kurczaka. I dużo czasu zajmuje. A wszystko można zrobić w 10 minut w porywach do 15, bez panierki i z dobrym sosem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 zajebiste są te panierki ala kfc z allegro :D pikantne i chrupiące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 IMO przepis słaby. A już na pewno panierka do kurczaka. I dużo czasu zajmuje. A wszystko można zrobić w 10 minut w porywach do 15, bez panierki i z dobrym sosem :) Mi zrobienie tego przepisu razem ze sprzątnięciem zajmuje 20-25 min, a kurczak bez tej panierki nie jest tak dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jakim cudem robicie to w 20min? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 jedzą surowego kurczaka :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jakim cudem robicie to w 20min? :blink:Kwestia organizacji pracy ;). Wiadomo, że kurczak musi być rozmrożony. Ja najczęściej rano wyjmuje kurczaka z zamrażarki. Po kilku godzinach kiedy jest rozmarznięty dziele na kawałki i marynuje, co trwa nie więcej niż 5 minut. Do lodówki to i wieczorem przygotowanie i usmażenie to kwestia 20 minut, bo od razu wrzucam zrobione porcje na olej w międzyczasie przygotowując sałatkę i sprzątając ;). Naprawdę da sie ;) Jeszcze zależy ile się tego robi. Ostatnio jak robiłem na niedzielny obiad dla zaproszonej rodzinki to zeszło mi się trochę ponad godzinę, ale nakarmiłem 17 osób, a zostało jeszcze niewiele mniej niż pół tego co zrobiłem w sumie (poszło ponad pół paczki kilogramowych Corn Flakesów czego nie przewidziałem i ostatnią porcje zrobiłem w samym cieście.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...