xardas45 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Piszę z komputera kolegi gdyż na moim nie mogę zainstalować windowsa. Otóż gdy bootouję go z płyty to przy instalacji plików windows executive instalacja się zawiesza jaka może być tego przyczyna? Kiedyś już tak miałem ale ponowna próba instalacji pomogła a teraz nic nie pomaga. :mur: Mam nadzieję że ktoś się z tym spotkał. Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Piszę z komputera kolegi gdyż na moim nie mogę zainstalować windowsa. Otóż gdy bootouję go z płyty to przy instalacji plików windows executive instalacja się zawiesza jaka może być tego przyczyna? Kiedyś już tak miałem ale ponowna próba instalacji pomogła a teraz nic nie pomaga. :mur: Mam nadzieję że ktoś się z tym spotkał. Proszę o szybką odpowiedź. Miej chłopaku litość i napisz na czym instalujesz. Sprzęt kręcony czy nie, jaka zasiłka i jakie masz duperele w budzie, wtedy można coś podumać, a tak to conajwyżej z fusów powróżyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 zmien instalke... albo naped optyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mich83 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Możliwe też że masz coś z dyskiem twardym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=8006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...