dudek564 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam posiadam motorole v3 i problemy ;p No to tak jak ktos dzwoni podnosze klapke telefon sie zacina potem odcina , sam sie wylancza itp. + bateria ktora trzyma 1 dzien + przedarta obodowa jaki koszt by był koszt naprawy ? Czy te zacinanie sie jest wina softu czy uszkodzenie mechaniczne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 sciagnij ze strony motki program do aktualizacji firmware i wgraj nowy soft batka w v3 trzyma ok 2-3 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Sorry, że się podepnę ale nie chcę zakładać nowego tematu, mam pytanie: czy wgrać nowy soft można tylko przez oryginalny kabel USB czy wystarczy taki z alledrogo za 3zł?? i czy jak zmienię soft to mi się od razu wgra polski język (teraz mam ENG ;/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 ja mam akurat oryginalny z kompletu, wątpię zęby ten za 3zl działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) już zamówiłem oryginalny kabel :D no to jak będzie z tą zmianą softu?? czy jak zmienię soft to mi się od razu wgra polski język (teraz mam ENG ;/ ) Edytowane 15 Lipca 2007 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 nie wiem, w nokii wystarczy zmienić pr code z pod baterii na nie brand owy nokii i nawet jak masz iiny język to ci wgra pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...