KaxxL Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam Mam problem myszka to Razer Krait ma rok I mam taki problem mam ustawione zeby otwieralo pliki/foldery po 2x kliknieciu na folder/plik jednak teraz cos sie pokopalo i czasami juz po jednym kliknieciu robi sie dwuklik tak srednio na 10 klikniec czasami chaotycznie raz jest dobrze potem dwuklik. Mam tez problemy z zaznaczeniem tekstu bo mysz wariuje:( np: zaznaczam zdanie a tutaj pol tekstu mi odznacza i dalsza polowke zaznacza :( dotyczy to krotki textow :< Wkurza mnie to bo czasami klikam w FF wstecz to mi cofa 2 razy albo chce w ASE zobaczyc kto gra na serwerze a zamiast zobaczyc to mi na niego wchodzi Testowal tez na starym EASYTEACHU mam to samo :( Spyremower nic nie wykrywa kaspersky tez logi z hijacka i slientrunners tez sa czyste :( kiedys tak mialem i pomogl format ale jednak nie chce go teraz robic :( Macie na to jakies rady? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Spróbuj zmienić sterowniki, może to coś dać. W każdym razie mi na jakiś czas pomogło. Taki problem objawia mi się w A4Techu RP-680. Jest to błąd mechaniczny, ale może pomóc... Edytowane 10 Lipca 2007 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Mikrostyk do wymiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Nie pomoglo :( jakies inne pomysly? moze jakas debilna latka windowsa? czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Brat tak ma na Logitechu, ale w jego wypadku to na 100% winna jest mysz, która już przeżyła swoje i nadaje się do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Mam ja jeszcze na gwarancji ale skoro na tym isitaczu mam to samo Any ideas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Przycisk wewnątrz myszy do wymiany!!! Zazwyczaj w myszkach są takie: http://tme.pl/mikroprzelacznik-spdt-bez-dz...m100p110-3.html Inne masz tu: http://tme.pl/katalog/index.phtml?f_szukaj...ostyk&idp=1 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Jeszcze jutro sprawdze u kolegi na kompie swoja myszke albo na moim jakas jego i jak cos to wysyalem razera na GW Tylko ze na easy mialem to samo tylko ze nim rzucalem jak to zauwayzlem to moze cos sie wtedy stalo:( nie wiem dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Próbowałeś ją rozkręcić. Miałem podobnie na A4techu i okazało się że sporo kurzu tam się nazbierało. Warto wszystkiego spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Nie bede rozkrecal bo strace gwarancje :( lepiej bedzie chyba oddac na GW jezeli kumpla myszke bedzie chodzic u mnie bez problemu. Edytowane 10 Lipca 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Zmiana sterów/wgranie nowego firmware, jeżeli nie pomaga to pisać do supportu razera, jeżeli potwierdzą, że masz wysłać do nich mysz to wysyłaj, door-to-door i nawet z domu nie musisz się ruszać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...