Skocz do zawartości
KaxxL

Problem Z Myszka - Dwukliki Nie Chciane

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem myszka to Razer Krait ma rok

I mam taki problem mam ustawione zeby otwieralo pliki/foldery po 2x kliknieciu na folder/plik jednak teraz cos sie pokopalo i czasami juz po jednym kliknieciu robi sie dwuklik tak srednio na 10 klikniec czasami chaotycznie raz jest dobrze potem dwuklik. Mam tez problemy z zaznaczeniem tekstu bo mysz wariuje:( np: zaznaczam zdanie a tutaj pol tekstu mi odznacza i dalsza polowke zaznacza :( dotyczy to krotki textow :<

Wkurza mnie to bo czasami klikam w FF wstecz to mi cofa 2 razy albo chce w ASE zobaczyc kto gra na serwerze a zamiast zobaczyc to mi na niego wchodzi

Testowal tez na starym EASYTEACHU mam to samo :(

Spyremower nic nie wykrywa kaspersky tez logi z hijacka i slientrunners tez sa czyste :( kiedys tak mialem i pomogl format ale jednak nie chce go teraz robic :(

Macie na to jakies rady?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj zmienić sterowniki, może to coś dać. W każdym razie mi na jakiś czas pomogło. Taki problem objawia mi się w A4Techu RP-680.

Jest to błąd mechaniczny, ale może pomóc...

Edytowane przez Camilos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jutro sprawdze u kolegi na kompie swoja myszke albo na moim jakas jego i jak cos to wysyalem razera na GW

Tylko ze na easy mialem to samo tylko ze nim rzucalem jak to zauwayzlem to moze cos sie wtedy stalo:( nie wiem

dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana sterów/wgranie nowego firmware, jeżeli nie pomaga to pisać do supportu razera, jeżeli potwierdzą, że masz wysłać do nich mysz to wysyłaj, door-to-door i nawet z domu nie musisz się ruszać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi