Arrakis Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam forumowiczów i zacnych moderatorów Chciałem pokazać jak przerobilem mojego juz ciut wysłużonego Chiefteca :) Teraz szykuje przekładkę chłodnicy z górnej części obudowy do przedniej :) foty zamieszczę :D Oto fotki (te starsze nowe wrzuce jak zrobie) :) Plase enjoy ;P Moje chłodzenie Coolriver Rev.2 -> Frost2Slim -> Frost2NB -> SwiftechMCW60 -> Alphacool NexXxos Extreme 2 -> Swiftech RezMicro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Hmm...nie widzę zwodowanej grafiki...jakieś foto by się przydało. A tak bardzo schludnie, lecz ten wąż z NB do chłodnicy niezbyt ładnie wygląda...jedyne do czego się można przyczepić. Pozdrawiam rafwlkp Edytowane 10 Lipca 2007 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 co to za rez ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Masz taki fajny aparacik a takie fotki dajesz :? Za duża kompresja i nie zawsze trafiona ostrość - to tyle na temat fotek A co do układu chętnie się wypowiem jak zobacze w całości (z GPU) Pozdr. Edit: oskarro - trzeba czytać treść :P Swiftech MCRES-MICRO Pozdr, Edytowane 10 Lipca 2007 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 No rzeczywiście, było napisane.. Tak mało tej treści, a jak ja mogłem tego nie zauważyć :wink: A co do samego układu, to dłuugo chyba nie było układu w czerwonej kolorystyce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Fotki... fajnie to tak czerwono wygląda :) Jak temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ta naklejka RN na reziku , KOZAK :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Nic tu nie widać:D brakuje mi zdjęcia ogółem czyli front budy + wnętrzności :P Wtedy się wypowiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Zapodaj lepsze foty, bo nic tam nie widać. Jakos mało tych klocków, wiec pokaż ten porządeczek tak aby było cokolwiek widoczne na zdjęciach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrakis Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Spoko jak tylko odzyskam cyfraka :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Bardzo ładnie,gdzieś już to widziałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrakis Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Ano może tu http://realitynet.pl/e107_plugins/forum/fo...topic.php?22077 ;) Edytowane 12 Lipca 2007 przez Arrakis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...