KAX_ Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Witam, wpis poniżej miał usuwać kosz z pulpitu niestety okazało się, że usuną kosz całkiem :oops: Wszystko było by ok gdyby nie to, że jak usuwam pliki to miejsce na dysku się nie zwalnia :blink: Może mi ktoś podać wpis na przywrócenie kosza ;] [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\ShellFolder]"Attributes"=hex:70,01,00,20"CallForAttributes"=dword:00000000 Temat pewnie juz był wałkowany jednak szukajka chyba nawaliła bo nic nie pokazuje. Na stronie M$ jest kilka sposobów na przywrócenie kosza jednak nie wiem który powinienem zastosować, a na chybił trafił nie chcę próbować... Edytowane 10 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 restore+recycle+bin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Szukałem, szukałem większość przywraca usuniętą ikonę i wpisy te u mnie nie działają :/ Zaraz spróbuje tych sposobów ze strony MS... No i niestety opis przywracania ze strony MS też nie zadziałał... EDIT: Ok któryś z kolei wpis zadziałał, napisałbym na przyszłość który ale się pogubiłem i nie wiem więc nie korzystajcie z tego w pierwszym poście ;) Edytowane 10 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...