bobek123 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Moim zdaniem na bardzo przyzwoitym poziomie stoi sprzęt naszego polskiego producenta Celma. Mam wkrętarkę, która już kilka lat działa, będąc nieprzerwanie bardzo solidnie eksploatowana. Bardzo solidna, wiele razy spadała na beton (ups!) i ciągle śmiga. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 DeWalt XRP http://www.dewalt.pl/powertools/productoverview/hierarchy/1720/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2023 Godzinę temu, Katmar napisał: Gdybym budował drugi raz kupiłbym... Cześć! Początkiem przyszłego roku będziemy mieć SSZ. Niektóre prace będę wykonywać sam jak rozkładanie styropianiu, gładzie, poddasze, rozkładanie wełny, malowanie itd. Jakie elektronarzędzia widzicie jako must have, które trzeba posiadać i znacząco ułatwią pracę. Moja lista na razie wygląda tak: Wkrętarka i wkrętaki Szlifierka kątowa Multitool (opcjonalnie) Żyrafa do szlifowania (opcjonalnie) Poziomica laserowa krzyżowa Mieszadło (opcjonalnie) Pomijam oczywiście inne oczywiste rzeczy jak młotki, szpachelki, nożyki, miarki itd. Zakładam że niektóre z nich mają przetrwać tylko budowę, ale narzędzia jak wkrętarka dobrze aby posłużyły dłużej Załozyłeś konto na forum komputerowym by szukać elektronarzędzi i po to wykopałeś temat sprzed 12 lat? Spamer, nie czaruj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vsgfx Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2023 Osobiście celowałbym w markę Milwaukee (M12 FPD-0 WIERTARKO-WKRĘTARKA MILWAUKEE UDAROWA - przykład z pewnego "szybkiego" portalu). Kupiłem i nie zawiodłem się, z 2 aku 2 i 4A. Ładowarka do 2 typów akumulatorów, a wspomniane aku pasują do innych sprzętów marki - na to zwracam szczególną uwagę. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...