Derfi Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Zastanawiam sie na kupnem nowych pamięci miały by chodzić na płycie Płyta główna ASUS P5B DELUXE, z prockiem Procesor INTEL CORE 2 DUO E6320 1.86 GHz. Teraz posiadam GeIL Ultra DDRII 1GB/800 (2 x 512MB) CL4 chodzą u mnie na 900 MHz ale potrzebuje 2 GB i zastanawia m sie nad tymi dwoma opcjami. OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium Rev2 CL4-4-4 Corsair Twin2X DDR2 2x 1GB 800MHz CL4-4-4-12 low latency Dzieki za wszystkie opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A mało to jest tematów o pamięciach?? Poszukaj, od tego jest szukajka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A mało to jest tematów o pamięciach?? Poszukaj, od tego jest szukajka......która aktualnie nie działa. Ja bym brał OCZ, ale niech się wypowiedzą znawcy pamięci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Niech kolega poszuka w necie wyników OC, oraz na jakich kościach są/mogą byc owe pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_06 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Obie pamiątki znakomite ;) OC będzie na pewno duże ale bierz Corsairy.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derfi Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Dokładnie funkcja szukaj coś nie działała. Dzięki za odpowiedzi. Chodziło mi która z tych pamięci lepiej będzie sie sprawować na moje płycie głównej. Ale jestem bardziej przekonany do Corsair Twin2X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja bym jednak wziął Corsairy :wink: Kręcą sie naprawde dobrze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Nie wiem jak te drozsze Corsairy bo moje 667mHz wyciagaja ok. 940mHz na cl4 ^_^ . POLECAM Edytowane 12 Lipca 2007 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...