kucyk Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Blue Dragon jest jedną z dwóch epickich pozycji RPG przygotowanych przez japońskie studio Mistwalker na premierę konsoli Microsoft Xbox 360 w Japonii. Projekt, wspierany przez twórcę mangi i anime – Akirę Toriyamę –, wydany został przez Microsoft. Warto odnotować, iż producentem jest także Hironobu Sakaguchi, twórca 7, 8 oraz 9 części Final Fantasy. W grze wcielamy się w młodego chłopaka imieniem Shu. Wspierany przez grupkę oddanych przyjaciół stara się przeszkodzić staremu Nene w podbiciu świata przy pomocy zdobytych przez niego legendarnych, magicznych umiejętności. -------------------- Na Xbox Live Rynek pojawiło się długo wyczekiwane demo gry Blue Dragon Plik waży 1,1GB i czeka na ściągnięcie. B) Edytowane 11 Lipca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ciekawe, czy ta dziewczyna ma kompleks co do szerokiego czoła, tak jak Sakura z Naruto. Mustang też odpicowany :D Czekam na relacje z demka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 no ja wysiadłem po 15 sekundach, to nie dla mnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 rpg z klasycznymi turami wzbogacony o kilka rozwiazan typu "ustaw sile ciosu" ;) przedewszystkim nalezy sie do tej gry chwile przyzwyczaic,jesli ktos mial stycznosc z rpg rodem z Japoni poczuje sie jak u siebie w domu ;) Grafika bardzo ladna,jednak lokacje pustawe i malo interaktywne.Demko nie jest za dlugie i trwa 60 min .W tym czasie musimy zapoznac sie z mechanizmami gry i troche z fabula.Ogolnie dla wyglodnialych Rpg'owcow bedzie jak znalazl,jednak "Lost Odyssey" zmiecie z powierzchni ten tytul ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Mnie sie ta gra bardzo podoba. :) Po obczajeniu co i jak, wciagnela mnie na ponad godzine. :) Lubie takie klimaty. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Pograłem w demo, w sumie wiedziałem co mnie czeka, ale jak to kucyk określił "nie dla mnie". Natomiast przyjaciel nie chciał ode mnie wyjść, tylko słyszałem: dziastwo zadało mi 600pkt damage!! -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 hehe dokładnie ja też za "takimi" grami nie przepadam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Zagrałem, po 10 minutach wykasowałem :) nigdy nie lubiłem takich gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 .............. a ja w to pogram, to jest to czego mi brakowalo na x360 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykonanie extra, wole japonskie rpg od gier typu diablo walka turowa to jest to dla mnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...