q8ic Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 http://news.com.com/8301-10784_3-9740960-7...547-1035_3-0-10 W skrócie: Na niektórych konfiguracjach z produktami Logitech i Saitec zaobserwowano bardzo poważne spadki fps w F.E.A.R. W tej chwili mądre głowy od Sierra, nVidia i Logitecha zastanawiają się nad źródłem tego problemu i prawdopodobnie nie jest to oprogramowanie dostarczane do myszy i klawiatur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 A ja mam gamepada od Logitecha :lol:. I jakoś u mnie nie ma spadków w F.E.A.R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgi Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 ja mam logitecha i troszke mało mam fpsów w CSS po wymianie procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja mam A4Techa i PIII 450Mhz i kurde tez mi cos FPS spada w F.E.A.R. Tak wiec to nie tylko na Logitechach takie akcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A ja mam gamepada od Logitecha :lol:. I jakoś u mnie nie ma spadków w F.E.A.R. Bo FPS spadają tylko na klawiaturach i myszach Logitech'a. Pady są ok, na to wygląda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Bo FPS spadają tylko na klawiaturach i myszach Logitech'a. Pady są ok, na to wygląda :wink: to dziwne gralem w feara na mx1000 logitecha i jakos nic m nie spadalo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 To tylko się cieszyć że na Waszych cfg wszytko śmiga - i że nie należą one do tych niektórych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...