Xaz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale wydaje mi sie że tak, jak myślicie ile możnaby dostać za taką używaną karte? http://matrox.com/graphics/en/finent/produ...rhelia/apve.php bo na allegro nie ma jej wcale :/ wiem że była ściągana dość długo do Polski, a było to tak ze 3 lata temu. Mam nadzieje że jesteście w stanie mi pomóc, jeśli kogoś interesuje ta karta to walić na priva. Jeśli to nie ten dział to skasujcie topic. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) A w zakończonych to nie mozna poszukać?? allegro Tam jest wersja z AGP czyli gdzieś tyle samo powinieneś za swoją żądać. I jest dział co kupić... EDIT Wkleił sie nie ten link co powinien. Już powinno być OK :) Edytowane 11 Lipca 2007 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 dzikidaniel napisał(a): A w zakończonych to nie mozna poszukać?? allegro Tam jest wersja z AGP czyli gdzieś tyle samo powinieneś za swoją żądać. I jest dział co kupić... Tylko, ze ta katra z allegro jako uszkodzona ("sypie kolorami teczy w systemie") ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 No właśnie, a poza tym jednak jest różnica czy agp czy pcie :P z tym linkiem to już rzeczywiście o wiele lepiej :D ale widze żę chyba trudno byłoby ją sprzedać:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Pod PEG ich nie ma więc może właśnie na odwrót :) napisz posta w dziale szprzedam i może ktos kupi z forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...