infact Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Zamierzam kupic jakis router do neostrady, by zastapic modem TP.Zastanawiam sie na tymi dwoma modelami: U.S Robotics USR9003 oraz TP-Link TD8840 po calkiem atrakcyjnej cenie. Jak narazie jestem sklonny kupic Tp-linka moze dlatego, ze jest nowszy..imo czy tak dobry i sprawdzony jak leciwy usr9003? .lacze to Neo+ 1mb. 2kompy max wlasciwie 1. Zbieram opinnie , doswiadczenia zwiazane z tym sprzetem etc. masz jakies to napisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) ... Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez SZUK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infact Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 hej niezly sprzecik , tez bym wybral linksysa i mial swiety spokoj no ale z miejscem zamieszkania bywa roznie wiec, wybor padl na Robotics'a , sprawdzony sprzet wiadomo o co chodzi.Mam nadzieje ,ze nie bede zalowal :).pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cpt.Tripps Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Mialbym drobna prosbe, czy moglby mi ktos zapodac parametry zasilacza do Robotics USR9003? Kupilem uzywany bez, i musze jakos dosztukowac. Z gory dziekuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Mialbym drobna prosbe, czy moglby mi ktos zapodac parametry zasilacza do Robotics USR9003?Podobno taki dawali: Całkiem możliwe, bo np. do USR9105 jest używany zasilacz 16V 1,2A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...