bartek1110 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Jako, że postanowiłem całkowicie wyciszyć komuter. Pozbywam się jakichkolwiek wentylatorów. Dotyczy to również zasilacza. Właściwie tylko on mi pozostał. :) Znalazłem taki w cenie, którą jestem w stanie zaakceptować. http://zenfist.pl/pID/1017.htm Czy poradzi sobie z tym co mam w kompie. c2c E6300 1,8ghz gf 7600gs 1gb ramu. hdd nagrywarka. karta sieciowa. Nie słyszałem wcześniej o takiej firmie. Wie ktoś może coś o ich zasilaczach? A może są jakieś inne alternatywy ( oczywiście w sensownej cenie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 To po prostu Fortron Zen - b dobry zasilacz, jeden z najlepszych wśród pasywek. Oczywiście nawet wersja 300W z palcem uciągnie Twój lajtowy konfig. 300W to nieco podrasowana 400W - nie ma sensu przepłacać. Inna sprawa, że brak jakichkolwiek wiatraków to nie najlepsze wyjście. Musiałbyś mieć mocno niestandardową budę i tak sama konwekcja nie załatwi prawdopodobnie sprawy. O ile nie masz Spinpointa w SQD to właśnie HDD będzie i tak najgłośniejszym elementem kompa. Większość HDD pracuje głośniej niż dobre, ciche wiatraki @ 5V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...