B3T0N Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 no coz ..... troszke minelo czasu jak pokazywalem swoja zmodowana bude , lecz wcale nie spoczalem na laurach , zrobilem podswietlenie mojej nagrzewnicy , po owczesnym skonstruowaniu odpowiedniego plexiglassowego shrouda uzylem do tego moda silikonowych paleczek zakupionych w sklepie elektronicznym , wydrazylem dziury po obu stronach i wsadzilem diodki niestety podczas prac zdarzyl mi sie wypadek- spadl mi ten plexiglassowy shroud i rozsypal sie na kawalki , opoznilo mi to prace o ok. 2h , gdzie doprowadzalem to wszystko do porzadku a oto material ktory uzylem: a oto i zdjecia tego ustrojstwa juz zmontowanego czekam na opinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 8O Z tymi sztyftami to niezły pomysł miałeś, sam wymyśliłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 8O Z tymi sztyftami to niezły pomysł miałeś, sam wymyśliłeś ? sam nie wiem czy to wymyslilem , moze kiedys to gdzies bylo , olsnilo mnie jak spojrzalem na katode i potem nagle wyczailem to w elektronicznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 musze przyznac ze ladnie Ci to wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 czy to sa te paleczki do pistoletu na klej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 czy to sa te paleczki do pistoletu na klej ???Tak, to te same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Świetne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Bardzo pomysłowe :) i do tego ładnie wygląda :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Fajne !!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hmm ja mam pytanko, czy ta Twoja buda to codegen i jesli tak to czy moglbys dac fotke zrobiona w dzien? bo cos mi tak znajomo wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Przecież niedawno był cały topic o Jego obudowie ?! Poszukaj i tyle ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 a to nie wiedzialem, wtedy jeszcze tu nie zagladalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 LINK DO TOPICU Z MOJA BUDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Zawalisty mod bardzo mi się to podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Fajne to to :) Diody zwykłe czy jakieś mocniejsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Fajne to to :) Diody zwykłe czy jakieś mocniejsze ? i czerwone i niebieskie s. jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 czy jestem jedyną osobą, której te zdjęcia sie nie wyświetlają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Nie jetes :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 wlasnie ja tyz mom problema z tymi fotkami a widze ze niewidze ale widze ze jest na nich fajny mod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 niestety LYCOS w tym momencie padl , nic nie dziala , trzeba czekac :? :? bardzo mi sory ....zdarza sie - zrezygnowalem z republiki bo byly limity transferowe wiec sie przesiadlem na LYCOS'a-nie ma limitow , a jest w miare szybki i pady serva nie sa takie czeste (w ciagu 2 miesiecy uzytkowania 2 razy padl - a odwiedzam go codziennie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 8O faaajne mnie się podoba na zdjęciach wygląda zajejajnie :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 8O faaajne mnie się podoba na zdjęciach wygląda zajejajnie :D ;) a w realu jeszcze lepiej :D :D: D: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 nooo wkońcu działa. i trzeba powiedzieć, ze jest na co popatrzeć. bardzo fajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 dobry pomysł trzeba to wykorzystać jeszcze super ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Ja[x]a-- Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Super pomysł. Wykonanie na high endowym poziomie . Naprawdę cool. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 QL!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Gdzie masz patent na to podswietlenie? (W koncu zobaczylem obrazki :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :arrow: mod naprawde fajny dla oka. gratuluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Mi się podoba :D Jestem pełen uznania za pomysł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 O wreszcie idac zdiecia... no fajnie cos swieci ale wybaczcie ale ja tu nic nie widze... no fajny efekt to daje w ciemnosciach ale mozesz b3t0n dac jakies zdiecie robione w dzien bo niewidac cotojest tzn jak to jest zbudowane.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...