Skocz do zawartości
B3T0N

moja chlodnica lekko zmodowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

no coz ..... troszke minelo czasu jak pokazywalem swoja zmodowana bude , lecz wcale nie spoczalem na laurach , zrobilem podswietlenie mojej nagrzewnicy , po owczesnym skonstruowaniu odpowiedniego plexiglassowego shrouda

uzylem do tego moda silikonowych paleczek zakupionych w sklepie elektronicznym , wydrazylem dziury po obu stronach i wsadzilem diodki

niestety podczas prac zdarzyl mi sie wypadek- spadl mi ten plexiglassowy shroud i rozsypal sie na kawalki , opoznilo mi to prace o ok. 2h , gdzie doprowadzalem to wszystko do porzadku

a oto material ktory uzylem:

Dołączona grafika

a oto i zdjecia tego ustrojstwa juz zmontowanego

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

czekam na opinie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety LYCOS w tym momencie padl , nic nie dziala , trzeba czekac :? :? bardzo mi sory ....zdarza sie - zrezygnowalem z republiki bo byly limity transferowe wiec sie przesiadlem na LYCOS'a-nie ma limitow , a jest w miare szybki i pady serva nie sa takie czeste (w ciagu 2 miesiecy uzytkowania 2 razy padl - a odwiedzam go codziennie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O wreszcie idac zdiecia... no fajnie cos swieci ale wybaczcie ale ja tu nic nie widze... no fajny efekt to daje w ciemnosciach ale mozesz b3t0n dac jakies zdiecie robione w dzien bo niewidac cotojest tzn jak to jest zbudowane....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi