Sid Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Fajne, fajne i o ile się nie mylę można zginać :) Ale jescze jedno-jakby wrzucić jakieś 2-3 takie "coski" to czy to by wystarczyło na oświetlenie czy raczej nie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ciekawe jakby zrobił taką ramke i to wszystko pokleił np. Kropelką czy by było mocno widać przy podświetlaniu te łączenia :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 aRoo"]Gdzie masz patent na to podswietlenie? (W koncu zobaczylem obrazki :D ) hehe nie patentowalem tego :lol: ja nie cyc pamula :lol: O wreszcie idac zdiecia... no fajnie cos swieci ale wybaczcie ale ja tu nic nie widze... no fajny efekt to daje w ciemnosciach ale mozesz b3t0n dac jakies zdiecie robione w dzien bo niewidac cotojest tzn jak to jest zbudowane.... ok za pare chwil zrobie zdjecia dzienne i troszke bardziej szczegolowe Ale jescze jedno-jakby wrzucić jakieś 2-3 takie "coski" to czy to by wystarczyło na oświetlenie czy raczej nie??? nooo raczej nie starczyloby w sumie :| Ciekawe jakby zrobił taką ramke i to wszystko pokleił np. Kropelką czy by było mocno widać przy podświetlaniu te łączenia hmmmmm na pewno byloby to widoczne.....ale ciezko z tym by bylo , mozna zgiac same te rurki dosyc mocno i uzyskac 90st ,ale trudno byloby z montazem diodek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 qrdeeeee!!! ja mam chyba jakiegos pecha!!! :( znowu mi spadl ten plexiglassowy shroud , ale tym razem z wys. 2 m !!! (porzadki i polozylem go na szafie :/) ehhhhh zrobilem zdjecia ale qrde musze zrobic go od nowa :/ , tym razem juz jako klej zastosuje plexe rozpuszczona w nitro - nie pokaze zdjec takich "dziennych" bo obciach :lol: .....mysle ze to zdjecie troszke wiecej powie o tym w jaki sposob to jest zrobione a tutaj taka paleczka w akcji - bardzooo dobrze sie gnie - rewelka - juz mam nowe pomysly co do zastosowania tego - ale na razie to moja tajemnica :D eeeeeeeeeeeeeehhhhhh pokaze zdjecie dzienne - jest masakra - jutro jade po plexe i robie jeszcze raz wszystko od poczatku - moze mi jakis pomysl wpadnie jak to ulepszyc :D widac tutaj jak brzegi juz sa pooblepiane super glue :( - w koncu juz przezylo to 2 upadek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 TO zrob jakies mozowanie do chlodniczki. Moze te dwa boki po lewej i prawej stronie zrob dluzsze, zeby zachodzily na chlodnice i przkrec malymi wkretami. Tyle, zwe wtedy bedziesz musial przyciac przod i tyl troche szerszy. Jarzysz o co mi biega? Polecam poxiline do zrobienia gniazd na wkrety. Idealnie sie trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 A to tak to wyglada... swietnie naprawde rewelacja, prawdziwy kombajn chlodzenie... mam tylko 2 pytania: 1. Te super gnace sie paleczki- gdzie je sprawiles i jak zrobiles ze one wsieca? 2 Te 4 wiatraki jak je podlaczyles o prady? 4 naraz czy osobno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 super pomysl.... ale tez troche kosztowny - same diody to chyba wydatek rzedu 80zl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 TO zrob jakies mozowanie do chlodniczki. Moze te dwa boki po lewej i prawej stronie zrob dluzsze, zeby zachodzily na chlodnice i przkrec malymi wkretami. Tyle, zwe wtedy bedziesz musial przyciac przod i tyl troche szerszy. Jarzysz o co mi biega? Polecam poxiline do zrobienia gniazd na wkrety. Idealnie sie trzyma. niedlugo jak bloczek mi przyjedzie od mate'a to bede przebudowywal WC i bede myslal nad stabilnym tego zmontowaniem aby komp byl w miare mobilny - wiem o co ci chodzi...:D 1. Te super gnace sie paleczki- gdzie je sprawiles i jak zrobiles ze one wsieca? 2 Te 4 wiatraki jak je podlaczyles o prady? 4 naraz czy osobno? kupilem je w elektronicznym sklepie . Jak swieca ?? nic prostrzego - przy obu koncach wywiercilem dziury na wielkosc diody , wsadzilem je i.......wszysko :D 2. 4 na raz rownolegle super pomysl.... ale tez troche kosztowny - same diody to chyba wydatek rzedu 80zl nie - diodki kosztowaly mnie : 4x blue po 5zl = 20zl 4x red po 1zl = 4zl 4 paleczki po 1zl = 4 zl czyli 28 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 czyli to nie sa super mega swiecace diody ??? u mnie 1 super swiecaca kosztuje 15zl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 czyli to nie sa super mega swiecace diody ??? u mnie 1 super swiecaca kosztuje 15zl.. to sa te super mega swiecace :) - droooogo u ciebie w poznaniu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 CrazyTomHero , to gdzie Ty kupujesz za taką kase bo 15 zł za diode to DUŻE przegięcie !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 nie kupuje... tak swirniety nie jestem :twisted: P.s. na Kwiatowej :) -sa za tyle ale no chyba ze to sa bardziej mocno swiecace niz te Twoje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...