dobry_chlopak666 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) sima panowie czegoś tu nie kumam mianowicie kręce swego e 4300 na EVGA nForce 650i Ultra Mainboard [122-CK-NF66-T1] i mianowicie temat cpu-z wykazuje core speed 1,68 system o raz everest wykazuje 2,5 pokażę z rzut macie jakieś pomysły Edytowane 14 Lipca 2007 przez dobry_chlopak666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 sima panowie czegoś tu nie kumam mianowicie kręce swego e 4300 na EVGA nForce 650i Ultra Mainboard [122-CK-NF66-T1] i mianowicie temat cpu-z wykazuje core speed 1,68 system o raz everest wykazuje 2,5 pokażę z rzut macie jakieś pomysły myślimy że to nie bardzo na ekstremalne pokaż screena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 macie jakieś pomysły Tak mamy. Proponuję zakupić słownik ortograficzny i ponownie ukończyć klasy 1-3 w szkole podstawowej - tam chyba uczą czytania ze zrozumieniem. Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce' itp. będzie KARA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) To raczej nie ten dział "Podstawowe Zagadnienia Jak podkręcić, gdzie znaleźć i dlaczego nie działa. Swoje pierwsze kroki skieruj właśnie tutaj" No MaSell dobrze mówi naucz sie czytać ze zrozumieniem bo ten dział jest na samej górze. Edytowane 11 Lipca 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja mam pomysł. Zanim uruchomisz kompa przeczytaj instrukcję obsługi płyty - pod AMD nazywa się to Cool&Quiet, pod Intela nie pamiętam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 SpeedStep/C1E/Bog wie co ale dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 A mnie wlasnie dziwi cos takiego, ze jest nawet blad w temacie, autor chce pomocy, ale juz poprawic bledu mu sie nie chce... Co innego blad w tekscie, a co innego w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Może ściągnął niewłaściwy program? Ja używam Cpu-Z, ale o Cpu-c nie słyszałem :D PS; Może masz starą wersję? Edytowane 12 Lipca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...