Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 BUC TO TWOJ STARY ciach!U GLUPI! a co do plyt na chisetach 333 to one maja bardzo podobna wydajnosc do tych z 266a jak juz cos to pisz 333a a nie 333. Pajacu u mnie Athlonek 2600+ bedzie smigal tak ze max co wlozysz do sowjego Intelowskiego gowna czyli 1,4Ghz celek bedzie wymiakal!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 BUC TO TWOJ STARY ciach!U GLUPI! a co do plyt na chisetach 333 to one maja bardzo podobna wydajnosc do tych z 266a jak juz cos to pisz 333a a nie 333. Pajacu u mnie Athlonek 2600+ bedzie smigal tak ze max co wlozysz do sowjego Intelowskiego gowna czyli 1,4Ghz celek bedzie wymiakal!!!!!!!! Pewnie ze bedzie wymiekal. Kupie sobie nowego pentiaka, przy ktrorym...a co sie bede wysilal. Juz nie dajesz rady to na rodzicow zaczynasz, hehe, jak jakis murzyn na boisku do kosza :):):) Widac odrazu, ze jestes jakims kibolem, ktory nieraz dostal po glowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Masz cos do kibicow WISLY Kraków??? Jak tak to przyjedz do Krakowa do NH na osiedle M.N . Powiedz kiedy bedziesz? oklep dostaniesz i wywieziemy cie nad zalew. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Masz cos do kibicow WISLY Kraków??? Jak tak to przyjedz do Krakowa do NH na osiedle M.N . Powiedz kiedy bedziesz? oklep dostaniesz i wywieziemy cie nad zalew.Haha, odrazu poznalem ze to jakis kobol- drugi autobus- hihihi. Nie moge, koniec gadki z Toba, nie dorastasz do piet nikomu na tym forum. Kibol, haha, wole juz byc LAMEREM w ustach kibola (ktory nawet nie wie co to znaczy) niz KIBOLEM w ustach lamera (niby takiego jak ja). LOL, idz mi stad, nie znosze kiboli i smiac mi sie chce z ich "kultury". Lubie Krakow ale Wiselka sux na maxa, nawet se z pogonia nie dala rady (1:2) haha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Nie nawidzisz kibolow?? pewnie dla tego ze nie ra od nich po ryju dostales!!. A o kibicach nic nie wiesz ogladales rozmowy w toku zobaczyles autobusa i juz wyjarany na maxa Peja jestes i tyle. A co do tego Wisleka Sux to : GKS Katowice to <span style="color:red;">[ciach!]</span>y ladacznice!! , buda buda buda lancuch pies katowice katowice GKS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Nie nawidzisz kibolow?? pewnie dla tego ze nie ra od nich po ryju dostales!!. A o kibicach nic nie wiesz ogladales rozmowy w toku zobaczyles autobusa i juz wyjarany na maxa Peja jestes i tyle. A co do tego Wisleka Sux to : GKS Katowice to <span style="color:red;">[ciach!]</span>y ladacznice!! , buda buda buda lancuch pies katowice katowice GKS.O tu sie zgadzamy, kto by przypuszczal. GKS tez sux. Nie dostalem jeszcze od zadnych kiboli bo nie laze na mecze. Mecze w polskiej lidze sa tak zalosne, ze szkoda czasu a co dopiero na taka Wiselke sie pchac. Jedyna Wasza (czyt. kiboli podobnych do Ciebie) rozrywka to sie lac na i po meczach. Szkoda gadac. Jakim cudem wogole wiesz co to komputer (tutaj masz u mnie plusa) ? Jestes chyba najmarzejszy z kiboli. Pewnie masz z 15 lat i jeszcze to sie zmieni :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 LMAO !! :lol: :lol: hahaha, "buda buda.. " ty sie zastanow co piszesz :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 LMAO !! :lol: :lol: hahaha, "buda buda.. " ty sie zastanow co piszesz :lol: :lol: Ej, pomysl se, jaki koles :P Nyny przy nim wymieka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ej, pomysl se, jaki koles :P Nyny przy nim wymieka :) No trzeba mu wybaczyc :wink: ponioslo go. za duzo testy :wink: Tristan - Mialem cie calkiem za kogo innego, a tu kibol. 8O a fe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Chłopaki trza sie wyluzować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Kaeres nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>l takich głupot robisz z siebie lamera. Kt333 różni sie tylko tym od kt266a że można ustawić asynchroniczne taktowanie pamięci na 166 i troche lepszy kontrorel pamięci ale to minimalnie więćcnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>l że epox 8kha+ bedzie wymiankał przy xp2600+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Kaeres nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>l takich głupot robisz z siebie lamera. Kt333 różni sie tylko tym od kt266a że można ustawić asynchroniczne taktowanie pamięci na 166 i troche lepszy kontrorel pamięci ale to minimalnie więćcnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>l że epox 8kha+ bedzie wymiankał przy xp2600+. Ty tez kupisz plyte pod KT333 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ty tez kupisz plyte pod KT333 :P??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ty tez kupisz plyte pod KT333 :P ???Jak na dobre wejda nowe plyty to sie wypniecie wszyscy na Epoxa :P Bedzie znow pogon za 3dmarkami, hehe i zobaczymy czy nie mam racji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Chyba tristan ma racje mówiąc do ciebie LAMER.Ile razy ci można powtarzać czym sie różni kt333 od kt266a Amd to nie intel że trzeba ciągle zmieniać płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Chyba tristan ma racje mówiąc do ciebie LAMER.Ile razy ci można powtarzać czym sie różni kt333 od kt266a Amd to nie intel że trzeba ciągle zmieniać płytyDajcie mi wszyscy spokuj. To jakas mania u AMD-kowcow. Kluca sie, przemadrzaja i wyzywaja bezpodstawnie bo brak im argumentow. Jezeli kogos nieporzadanego urazilem to przepraszam. Do tych co mial dojsc ten post to dojdzie. Poczytaj sobie na tomshardware czego brakuje chipsetowi Kt266a w porownaniu do Kt333, polecam. A jesli chodzi o modyfikowanie plyty pod Kt266a to i tez to samo bedzie mozna robic z Kt333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 heheheh niby celek 1,2 ghz w technologi 0,13um a i tak LAMER podkrecil go na 1,5GHz heheheh a moj przedpotopowy jak to LAMER powiedzial Duron podkrecil sie na D700@1000mhz!!! Twoj celek 0,13um sie podkrecil o 300mhz i moj Duron 0,18um podkrecil sie o 300mhz!!! Hhehehehe widzisz LAMER jaki masz procek super technologiczny !Nie chem się narażać o posądzenie o lamerstwo itp. :twisted: ale wacając do technologii 0.18u co powiesz na to : cel 667@1080 czyli 413 MHz Chodziłem na nim od początku sierpnia do końca marca !!! W dniu zakupu (260 zł) miałem cela przy którym fabryczne zegary wymiękały , nie mówiąc o stosunku wydajność/cena. Zadowolony jestem z niego jak cholera. Teraz sobie odpoczywa u mamy w kompie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Nie chem się narażać o posądzenie o lamerstwo itp. ale wacając do technologii 0.18u co powiesz na to : cel 667@1080 czyli 413 MHz Chodziłem na nim od początku sierpnia do końca marca !!! W dniu zakupu (260 zł) miałem cela przy którym fabryczne zegary wymiękały , nie mówiąc o stosunku wydajność/cena. Zadowolony jestem z niego jak cholera. Teraz sobie odpoczywa u mamy w kompie Jezeli na powietrzu tak zrobiles to gratuluje. I nie mowic mi tu, ze celek jest do d... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Oczywiście ,że na powietrznym chłodzeniu :!: Po otatniej modyfikacji coolera : radiator od cooler mastera+ wentylator 60x25 mm nie widziałem temperatury powyżej 45 st. (full load) a pokoju było chyba ze 28. Jak w pokoju jest 20 st to max 37 a idle ok 24. Proc chodzi też na 1100 ale troche niestabilnie. Jakby mu ponad 2V dać i wc to chyba by z 1200 poszedł. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...