Kepons Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Coś ode mnie :) wiem, że bee i ... ale to moja pierwsza kaskada wiec prosze o wyrozumiałość; :D [skopiowane z XS] Specifications: Stage I : Aspera T6215z 5/8 HP / R290/600 Stage II : Zem 1/4 Hp R290/CO2 HX: Spiral made of 6mm OD pipe in 25cm of 35 OD pipe ST1 SLHX : 1m of 6mm pipe in 12mm pipe ST2 SLHX : a small one made of 20cm 8mm OD in 18 OD Others: custom evap custom oilsep connected trough an ordinary ball valve;/ Ranco presostate exp tank of an empty Mapp bootle Some photos: SLHX Oil Sep and HX 1ST run The lowest temperature seen today :) Frozen filter after the main HX:) The fog HX temperature Insulated a lil bit Edytowane 11 Lipca 2007 przez Kepons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) 8O Edytowane 11 Lipca 2007 przez pmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 :wow: Super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Keeeepons :D No jak na kaskade... xP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 6 fotka jest zajebista to co tygryski lubia najbardziej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Działa? Działa :) . Gratuluje wytrwałości i osiągnięcia celu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) :blink: Total getto unit, brak slow normalnie :D Dobra, masz presostat, bedziemy spac spokojnie :) zrob to ladniej, naprawde mozna, zycze powodzenia w dalszym rozwijaniu hobby, bo chyba nowym producentem na rynku polskim nie zostaniesz ;) Edytowane 11 Lipca 2007 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 yyyyy zatkało mnie :zonk: no ale grunt że działa ;) powodzenia w dalszych bojach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 eee tam brzydkie jest piekne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ważne, że działa i chyba można się brać za coś konkretnego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Uklad bardzo fajny :) Naprawdę :) Gratulacje wytrwałości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) od czegos trzeba zaczac :). pierwsza kaskada Piotresa tez niczym nie przypominala obecnych. grunt ze masz autorytet i wyrocznie (z najbardziej liczaca sie opinia) w postaci najbardziej znanego niekoniecznie z tego co trzeba "produenta"... ;)... no offence. watek niby dotyczy czego innego, ale... zobaczcie wypowiedz Kunaaka i porownajcie do naszego niedoscignionego... http://www.xtremesystems.org/forums/showth...905#post2312905 komentarz zachowam dla siebie. Edytowane 17 Lipca 2007 przez sobih Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Fajny wiejski tuning tak to określe. Ale spox. Ty chociaz wiesz co to jest? sobih >> tam sa XS, tam to lameriada straszna jest, a tu jest PPC - tylko dla pr0 :P, np topik ryby na XS byl zbyt pr0 i go zamkneli :D o tutaj: http://www.xtremesystems.org/forums/showth...5760&page=2 Edytowane 19 Lipca 2007 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ty chociaz wiesz co to jest? sobih >> tam sa XS, tam to lameriada straszna jest, a tu jest PPC - tylko dla pr0 :P, np topik ryby na XS byl zbyt pr0 i go zamkneli :D o tutaj: http://www.xtremesystems.org/forums/showth...5760&page=2 temat zostal zamkniety tylko dlatego ze nie mialem presostatu :| pewnie bolalo ich to ze mam lepsza kaskade od nich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 temat zostal zamkniety tylko dlatego ze nie mialem presostatu :| pewnie bolalo ich to ze mam lepsza kaskade od nich :PTeraz to pojechales po calosci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 zeby nie wiem jak byla cudowna ta kaskada i zeby nie wiem kto jej zazdroscil, nie powinienes zostac z tym wpuszczony miedzy ludzi na zadnym zlocie/pokazie itp. mozesz sie nia chelpic w domowym zaciszu przez rj'tke... zeby nikomu krzywdy nie zrobic. koniec offtopow. to watek ktory dotyczy czego innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 temat zostal zamkniety tylko dlatego ze nie mialem presostatu :| pewnie bolalo ich to ze mam lepsza kaskade od nich :P nie "tylko dlatego", a "właśnie dlatego"...... Mam nadzieje, że sam zginiesz, a nie pozabijasz tym innych :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...