LCC Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Info: http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=9562 Screeny z E3 http://www.gamespot.com/pc/strategy/simcit...ag=images;img;1 http://www.gamershell.com/pc/simcity_socie...creenshots.html Wideo z E3: http://www.gamespot.com/video/939939/61742...fficial-movie-1 W szukajce nie znalazłem tematu o tej grze, jeśli jest to usuńcie go. Edytowane 11 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 uprzedziłeś mnie :D Ja właśnie chciałem założyć ten temat :D:D Co do nowego sim city to nie wiem czy dobre będzie usunięcie stref ponieważ twórcy mogą zniechęcić fanów starych sim city do swojego nowego produktu. bo przecież ile satysfakcji daje "wyrośnięcie" pierwszego prawdziwego skycrapera w swoim mieście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ciekawe. Screeny nawet zachęcają do rozejrzenia się za tytułem. Ciekawe jakie będą klęski żywiołowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Pewnie usunięte bo przecież twórcy chcą ułatwić nowe sim city w porównaniu do poprzednich. :/ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 ale to zabierze przyjemność z gry i powstaną z tego simsy, ale zamiast ludzi będą bloki, ulice i takie tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 ale to zabierze przyjemność z gry i powstaną z tego simsy, ale zamiast ludzi będą bloki, ulice i takie tam... SIM CITY + SIMS'S -> METROpolisz !!!!!!! nice :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 póki co jestem na NIE. Za cukierkowo, pewnie za prosto /// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 jordan - dokładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 A wystarczylo ulepszyc SC 4 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 póki co jestem na NIE. Za cukierkowo, pewnie za prosto ///Podpisuję sie pod tym. Jak wyjdzie dam jej szanse, ale na pogromce SC3000 nie licze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Ta gra będzie adresowana do dzieci neo grających w wolnych chwilach w carbona na swoich komputerach z supermarketu ;D a nie dla fanów wcześniejszych simcity Edytowane 12 Lipca 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Po screenach stwierdzam ze lipa... textury dosc marne, wyglada to jak by bylo w 16 bitach... nie te lata by taka grafika powalila kogos na kolana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 A mi się marzy taki SimCity z możliwościami sandboxa z Crysisa, ten kto oglądał filmik z pokazem jego możliwości to wie o co chodzi. Ale to daleka daleka przyszłość niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Wpienia mnie, ze ulice sa niemal kazda pod katem 90`. Strasznie nierealnie to wyglada. Dzisiejsze mozliwosci kompow spokojnie starczaja na zaprogramowanie nierownosci, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 sorry, że nie powiem nic ponad to co wyczytałem w recenzji ale i tak chyba nie warto. IGN dał grze ... 5.8 a teraz uwaga- to co było znakiem firmowym serii czyli niebywała wręcz grywalność w nowej odsłonie wyceniono na 4.0 w zasadzie gra bubel. Cóż już od początku nie pasowała mi ta cała cukierkowa otoczka i całą reszta jak widać miałem racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Jakby tą grę tworzył Maxis na pewno byłaby lepsza. Ale EA woli rozwijać swoją flagową serię ...The Sims :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Pograłem chwilkę, ale jak narazie jestem sceptycznie nastawiony do tej gry. Na niskich/średnich ustawieniach chodzi w miarę dobrze ale przy prawie pustej mapie. Nie ma klimatu starego SC może później sie rozkręci jakoś ale jak narazie słabo :-| Aha i jeszcze są drobne problemy z tutorialem gdyż nie ma go w języku polskim, więc jeśli ma działać chociażby po angielsku, a cała gra po polsku to zaś trzeba sie bawić plikami. Edytowane 17 Listopada 2007 przez Krzysg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 ja nawet nioe zamierzam 'testować'. Skutecznie zniechęciły mnie to tego recki i screeny- wolę odpalić roller coaster tycoon i będzie dokładnei tak samo wyglądało tyle ze zamiast budynków będą kolejki za to duuuzo wiecej zabawy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 gts'a mi to zjada .. żenada ta gra .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...