B3T0N Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 BTW GDZIE KUPIC DOBRE WEZE 12/16mm W WARSZAWIE??? Hmm dobre nie wiem :lol: Ja kupilem w Castoramie w al.Jerozolimskich przezroczyste narazie niestety nie mam jak ich potestowac ale zapowiadaja sie sympatycznie. W Castoramie szukajac wezy podchodze do goscia z obslugi dzialu ogrodowego i pytam sie czy maja weze 10 i trojniki . Koles sie na mnie zpojrzal i mowi " O widze ze pan bedzie chlodzenie komputera woda robil :twisted: "Hahahha :D O juz widze, ze znaja tam WC. ja bylem w sobote w sklepie hutmenu (wlasnie gosciu zamykal) to sie pytam o plaskowniki 15stki, 20stki. "ooo!! blok pan bedzie robil do chlodzenia komputera?". 20 zeta / kilo. stwierdzil ze duzo jest osob ktore kupuja miedz wlasnie na bloki. :twisted: :twisted: no to trzeba bedzie sie przejechac :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Właśnie wracam do domku a tam czeka jush na mnie WC z Nukleonem i innymi. Oglądam bloczek, wykonanie świetne, bydle ciężkie jak diabli, spód mógłby być lepiej wyszlifowany ale i tak nie jest najgorzej (w G2 jest lusterko). Ogólne wrażenia SPOXX ale czekam na sprzęt żebym mógł go wytestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...