predi94 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam Chciałbym się dowiedzieć jaki monitor CRT 17' jest najlepszy. :D Głównie do gier i przeglądania neta. Słyszałem, że foltrony lg są dobre ale niestety nie wiem o który model dokładnie chodzi. :| Z góry dzięki za odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 a do ilu Cię monitor interesuje ? Ja mam Samsunga SyncMaster 753DF i nie mam mu nic do zarzucenia ;) Do drugiego kompa sam będę kupował na allegro jakiś CRT 17" na allegro, za 120 spokojnie coś znajdzie. jedno ale - nie ten dział :P O czym jest ten dział? Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predi94 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ups przepraszam :oops: Następnym razem będę bardziej patrzył co pisze pod jakim działem :oops: :oops: Monitor to do ~400zł gdzieś tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Za 400 zł to bym polował na 19' z kineskopem Diamonditron (Sony) i 1600x1200 85Hz. 17 to straszny kurdupel :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predi94 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Może faktycznie 19 lepsza... http://www.allegro.pl/item211856061__sony_..._flat_fvat.html co o tym od sonego myślicie? Opłaca sie? ;p http://www.allegro.pl/item212079646_monito...initron_b_.html albo o tym? http://www.allegro.pl/item214513990__19_ne...ondtron_nf.html ? Te Diamondtron czy Trinitiony są lepsze? :P EDIT Ok zamawiam tego neca bo czytałem gdzieś, że dobre są :) Edytowane 12 Lipca 2007 przez predi94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Mam taki sam dylemat, szukam dobrego CRT za ~350zł. Również słyszałem wiele dobrych słów na temat tego NEC'a, chyba go również zamówię. PS. Miał ktoś do czynienia z tym monitorem, jak się sprawuje i jak wypada w porównaniu z w/w NEC'iem? http://allegro.pl/item214515197_super_flat...gw_9_m_cy_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ok zamawiam tego neca bo czytałem gdzieś, że dobre są :) Dobry wybór, mam bliźniaczy monitor - Mitsubishi DiamondPro 930SB i powiem ze 1 klasa. Kolory swietne, obraz stabilny i ostry, wysokie odswiezanie w 16x12 ma 85 Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierotez Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Witam Wszystkich! Słuchajcie, poczytałem i ...niezłe całkiem 19" wydają się: *Samsung SM 959NF *NEC FE991 Super Bright *IBM jakiś tam *Viewsonic G-seria Delle 99... Z tym że oprócz polecających jest też dużo sceptyków. A co sądzicie o EIZO FlexScan T766 / T765. Ponoć to najwyższa póła wsrót 19-ek i nie znalazłem słowa krytyki. Właśnie szukam coś w tym stylu ale czy nie będzie za dobry - normalne użytkowanie + przeglądanie i mała edycja zdjęć. Inna sprawa to jak znaleść dobry na allegro? Jeszcze tak na marginesie to jak ktoś chce monitorowe F1 to polecają 21" od razu (np. IBM P275) Edytowane 17 Lipca 2007 przez pierotez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Za 400 zł to bym polował na 19' z kineskopem Diamonditron (Sony) i 1600x1200 85Hz. 17 to straszny kurdupel :>Ja bym celował w21, 22 calowy CRT np dell ,nec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 naxt, ja bym celował jezeli chodzi o CRT maksymalnie w 19'' mam F900P i jestem zadowolony..Mam ten monitor rok, jezeli chodzi o większe... celowałbym juz w LCD..Takze EIZO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja bym celował w21, 22 calowy CRT np dell ,necTo juz chyba z 1.5 metra trzeba siedziec od monitora :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) To juz chyba z 1.5 metra trzeba siedziec od monitora :>eeeee - kilkadziesiąt cm w zupełności wystarczy Edytowane 29 Lipca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...