Kml Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 wiem że to jakoś protokół do szybszego przesyłania plików ale mam chęć go wywalić . Jeżeli to zrobie to cała reszta będzie tak jak w 98 czy sieć będzie pracować wtedy jak w 98 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 3:0. Walkover. Wychodzę do szatni. Nie mam do ciebie pytań. Nie masz googla? QoS = Quality of Service. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 3:0. Walkover. Wychodzę do szatni. Nie mam do ciebie pytań. Nie masz googla? QoS = Quality of Service. mi juz rece dawno opadly... czasem czytam i odrazu zamykam okno przegladarki aby sie nie denerwowac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 3:0. Walkover. Wychodzę do szatni. Nie mam do ciebie pytań. Nie masz googla? QoS = Quality of Service. mi juz rece dawno opadly... czasem czytam i odrazu zamykam okno przegladarki aby sie nie denerwowac :wink: 1wszy raz zainstalowałem xpka i to jeszcze "niedysponowany" ;) no i była już noc i.... nie myślałem tylko pisałem :? mam google 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Jak masz gugla to użyj najpierw a potem dopiero dołuj ludzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 a gdzie sie w xp tym steruje? bo miec to jedno a ustawic to drugie; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...